Krimi

Traja Iránci k nám pricestovali s FALOŠNÝMI dokladmi: Jeden z nich predložil slovenský pas!

Cez slovenských policajtov neprešli! Kam potom smerovali?

Ilustračný obrázok k článku Traja Iránci k nám pricestovali s FALOŠNÝMI dokladmi: Jeden z nich predložil slovenský pas!
Zdroj: Facebook.com/Polícia Slovenskej republiky

Bratislavským policajtom predložili pri štvrtkovej (25. 8.) kontrole pasažierov leteckej linky falzifikáty dvoch cestovných pasov Maďarska a jedného pasu Slovenskej republiky. TASR o tom informovala hovorkyňa Prezídia Policajného zboru Denisa Bárdyová.

Cez policajtov neprešli

„Pri kontrole cestovných dokladov vzniklo dôvodné podozrenie, že ide o falošné cestovné pasy. Osoby a ich cestovné doklady preto policajti podrobili dôkladnej druholíniovej hraničnej kontrole a skutočne sa podozrenie policajtov potvrdilo,“ priblížila hovorkyňa. Prípadom sa zaoberá cudzinecká polícia.

Ako dodala hovorkyňa, cieľom takýchto pravidelných kontrol je odhalenie nelegálnej migrácie osôb, vypátranie hľadaných osôb a vecí, odhalenie falošných, pozmenených a inak neregulárnych cestovných dokladov a odhaľovanie cezhraničnej protispoločenskej činnosti.

Kam smerovali?

Policajti taktiež zistili, že sú to štátni príslušníci Iránskej islamskej republiky, odovzdali ich preto na ďalšie konanie kolegom z Mobilnej jednotky Policajného zboru RHCP Bratislava. Informuje o tom Polícia Slovenskej republiky na Facebooku.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: TASR/Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM