Ona

Janka sa ZAMILOVALA na prvý pohľad: HĽADÁ sa otecko zo zábavného parku!

Niekedy stačí na preskočenie iskry iba chvíľa. Stalo sa to aj Jane, ktorá sa zahľadela do otecka dvoch detí. Pomôžete jej ho nájsť?

Ilustračný obrázok k článku Janka sa ZAMILOVALA na prvý pohľad: HĽADÁ sa otecko zo zábavného parku!
Zdroj: Unsplash.com

Iba nedávno zaujal prípad Slovenky, ktorá mala na dovolenke v Egypte románik so záhadným Usim. Žena s cudzincom otehotnela, a tak sa ho rozhodla nájsť. Príbeh mal šťastné pokračovanie, keď sa jej Egypťan ozval a ubezpečil ju, že sa o ňu a aj o dieťa postará.

Láska zo zábavného parku

Po krátkom čase tu máme ďalšiu „love story“. Všetko sa začalo v pražskom zábavnom parku pre deti Krtkův svět, ktorý na sociálnej sieti zverejnil kurióznu prosbu.

Zábavnému parku sa totiž ozvala žena vystupujúca pod menom Jana Bezejmená, ktorej sa pri nedávnej návšteve pošťastilo možno osudové stretnutie. Upozornil na to portál tn.cz.

Padli si do oka?

Jana prišla do zábavného parku spolu s dcérami v utorok 8. augusta. Kým sa dcérky hrali na trampolínach, ona sa na lavičke zarozprávala s otcom 5– a 7-ročných chlapcov.

„Padli sme si do oka, ale ani jeden nemal odvahu poprosiť o číslo,“ píše Jana. Rozhodla sa preto osloviť vedenie zábavného parku, aby zdieľal jej netradičnú požiadavku.

„Jeho starší syn ležal pri sieti a dcéra mu strčila do gatí kus ľadu. Prosím, či by sa mi nemohol ozvať,“ dodala mamička malých dievčat.

Vtipné reakcie

Vedenie parku jej požiadavke vyhovelo. „Premýšľali sme, či sem túto prosbu vôbec dávať. Možno sa ale zadarí a vďaka nám vznikne niečo nové a pekné. Takže Jana Bezejmená, pokiaľ z tohto stretnutia bude svadba, tak bude v Krtkův svět,“ humorne komentuje netradičnú prosbu zábavný park.

Pod príspevkom sa objavilo hneď niekoľko vtipných komentárov. „Mi tak napadlo, že by ste mohli napríklad na prvého mája spraviť každoročnú akciu pre nezadaných,“ píše Gabriela. „Nooo…Je to na zváženie. Pokiaľ na pána doma čakala manželka a ak sleduje tieto stránky aj ona, tak pán možno nabudúce už nenájde odvahu si sadnúť k nejakej žene na lavičku,“ napísala ďalšia žena na sociálnej sieti.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Prečítajte si tiež

Přemýšleli jsme, jestli sem tuto prosbu vůbec dávat. Třeba se ale zadaří a díky nám vznikne něco nového a hezkého. Takže Jana Bezejmená pokud z tohoto setkání bude svatba, tak bude v Krtkův svět 👍

Posted by Krtkův svět on Thursday, August 10, 2023
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM