Regióny

Jarný jurmarok v Michalovciach: Radnica očakáva nával aj slušný zárobok do mestskej kasy!

Predajné trhy, ale aj športové súťaže, hudobné vystúpenia a ďalšie sprievodné akcie prinesie do Michaloviec už 16. ročník Jarného jurmaroku. Tradičné dvojdňové podujatie odštartuje v centre nášho mesta už o pár dní.

Ilustračný obrázok k článku Jarný jurmarok v Michalovciach: Radnica očakáva nával aj slušný zárobok do mestskej kasy!
Zdroj: Dnes24.sk

Jar v Michalovciach oživí tradičný 16. ročník Jarný jurmarok, ktorý sem každoročne pritiahne množstvo obchodníkov a kupujúcich z celého Zemplína. Otvárací ceremoniál jurmaroku sa uskutoční na tribúne pred mestským úradom v Michalovciach. Jeho súčasťou bude vystúpenie folklórnej skupiny Klubovanka.

Predajné stánky jarmoku ponúknu počas oboch dní okrem obvyklého sortimentu tovarov a občerstvenia aj výrobky slovenských remeselníkov.

"Rozpočet jarných trhov bol schválený mestskou radou, každoročne sa nám darí znižovať plánované náklady na zabezpečenie trhov a Jarmočná komisia tiež robí maximum pre to, aby zabezpečila v čo najvyššej možnej miere príjmy. Pre rok 2016 je naplánovaná výška príjmov z Jarných trhov v sume 25 000 eur, povedal pre Michalovce24 hovorkyňa michalovskej radnice Iveta Palečková.

Bohatý program dvojdňového podujatia je spojený s hudobnými vystúpeniami, obľúbenými trhmi, športovými turnajmi i ukážkami prác ľudových remeselníkov. Na svoje si prídu aj vyznávači chutného jedla a tradičných regionálnych špecialít. Program nájdete TU.

Môže vás zaujímať:

Nové námestie sa niektorým nepáčí: Čo o námestí rozprávajú významní hostia radnice?

Len pár rokov dozadu a predsa už trochu retro: Spomínate si na michalovské námestie pred rekonštrukciou­? FOTO

Stíhačky priamo nad hlavami Michalovčanov: Prečítajte si reakciu ministerstva

Policajti so samopalmi v michalovských uliciach: Policajné prezídium o zvýšenom stupni teroristického ohrozenia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM