Lucia Lauková Magazín

Je po romantike! Petrana predáva diamantový PRSTEŇ z Ruže pre nevestu: Aká je CENA?

Víťazka reality šou Ruža pre nevestu predáva diamantový prsteň. Za koľko môže byť váš?

Ilustračný obrázok k článku Je po romantike! Petrana predáva diamantový PRSTEŇ z Ruže pre nevestu: Aká je CENA?
5
Galéria

Prsteň vyrobený pre víťazku romantickej šou Ruža pre nevestu je na predaj. Víťazka Petrana Galatea Oráčová sa rozhodla šperk predať. Inzerát si všimol Refresher.

Svoje rozhodnutie Petrana nepovažuje za kontroverzné. „A čo s ním mám robiť? Sedí len doma v krabičke, a síce mi priniesol obrovskú radosť v určitý moment, nech ho kúpi niekto, kto ho využije/chce,“ komentovala na sociálnej sieti.

Prečítajte si tiež

Mladá „nevesta“ získala prsteň od podnikateľa Tomáša, ktorý si ju vybral spomedzi 18 súťažiacich. Prsteň má byť vyrobený z bieleho zlata a z 13 diamantov.

Šťastie v láske jej však nepriniesol, aspoň nie s podnikateľom Tomášom Tarrom. Rozprávka, ktorá modrookej kráske podľa jej vlastných slov zmenila život, netrvala dlho. Pár sa rozišiel krátko po súťaži.

Šperk teraz predáva za 1 500 eur.

„Prsteň ALO Diamonds, ktorý som vyhrala v Ruži pre nevestu. Nikdy nenosený. Originálny v šou mi bol veľký, tak som si mohla vybrať iný v rovnakej cenovej kategórii. Je to biele zlato a 13 diamantov, moje šťastné číslo. Niečo pre najväčšieho fanatika tejto šou,“ uviedla Petrana v inzeráte.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať

Petrana predáva diamantový PRSTEŇ z Ruže pre nevestu: Aká je CENA?
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM