Aktualizované han Správy Zo Slovenska

Jedno odberné miesto je MIMO prevádzky: Na Orave úradovali zlodeji! FOTO

Polícia v Tvrdošíne prijala v nedeľu ráno oznámenie o krádeži vlámaním do odberného miesta v priestoroch materskej škôlky na sídlisku Medvedzie.

Ilustračný obrázok k článku Jedno odberné miesto je MIMO prevádzky: Na Orave úradovali zlodeji! FOTO
1
Galéria

„Z miesta boli odcudzené dezinfekčné prostriedky, ochranné pomôcky a testy na COVID-19. Po zdokumentovaní skutku bude odberné miesto opäť pripravené na testovanie,“ informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline Jana Balogová. Balogová.

Minister prezradil viac

„Ráno o 07:10 h bolo zistené vylomenie vchodových dverí na odberovom mieste Materská škola v časti Medvedzie, mesto Tvrdošín. Páchateľ vnikol cez zadný vchod, kde násilím prekonal plastové dvere, odcudzil 750 antigénových testov, 20 overalov, 20 respirátorov a 350 rukavíc. Stále prebieha obhliadka miesta činu. Certifikáty boli uložené v inej miestnosti k nim sa páchateľ nedostal,“ napísal minister obrany Jaroslav Naď na Facebooku.

„Verím, že páchateľ bude vypátraný a dostane zaslúžený trest, ktorý sa mu počas núdzového stavu výrazne zvyšuje. Vec dokumentuje PZ SR Tvrdošín,“ dodal minister.

V 45 okresoch v nedeľu pokračuje druhé kolo plošného testovania na nový koronavírus. Ide o tzv. červené okresy, kde počet ľudí s pozitívnym výsledkom testov dosiahol v minulotýždňovom prvom kole testovania hranicu 0,7 percenta.

FOTO: ilustračné

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Zdroj: TASR/Daniel Veselský

❗️RANNÁ ŠTATISTIKA OTVORENÝCH ODBEROVÝCH MIEST❗️ Môžem s radosťou potvrdiť, že dnes sme už otvorili 99,96% plánovaných...

Posted by Jaro Naď - minister obrany SR, OĽANO on Sunday, November 8, 2020
Zdroj: Dnes24.sk/TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM