TOS Lifestyle

Jennifer Aniston: Doba sa zmenila, Priateľov dnes považujú za URÁŽLIVÝ seriál. Herečkin ODKAZ!

Je aj podľa vás kultový seriál Priatelia urážlivý? Jennifer Aniston v rozhovore otvorene povedala, čo si o tom myslí.

Ilustračný obrázok k článku Jennifer Aniston: Doba sa zmenila, Priateľov dnes považujú za URÁŽLIVÝ seriál. Herečkin ODKAZ!
Zdroj: Youtube/Warnerbrostv

Vyrastali ste na kultovom seriáli Priatelia? Iste si potom spomínate aj na vtipné narážky na Monicine mladšie ja s kilami navyše či na Rossa, ktorého opustila žena po tom, čo zistila, že je homosexuálne orientovaná.

Seriálu dnes okrem toho vyčítajú aj ďalšie veci, ako sexizmus či chýbajúci černošský herec alebo herečka medzi hlavnými postavami. Na pretrase je aj Joeyoho prístup k ženám či rodové stereotypy. Scenáristka sa spätne ospravedlnila za to, že Chandlerovho otca ako transgendera označovali mužskými zámenami.

To je len časť z vyčítavých pripomienok k seriálu, ktoré sa však objavili až po rokoch.

"Mládeži, ktorí teraz objavujú Priateľov, sa vidí seriál urážlivý. Niektoré veci sme si mali lepšie premyslieť, ale nemyslím si, že vtedy boli ľudia na všetko tak citliví,“ otvorila túto tému Jennifer Aniston, predstaviteľka Rachel v rozhovore pre agentúru AFP (prevzaté z Yahoo News).

Podľa jej slov to majú teraz filmári zložité, pretože musia byť veľmi opatrní, o čom sa vtipkuje. A to podľa nej zabíja komédiu, ktorej krása spočíva práve v tom, že si robíme srandu sami zo seba a zo života.

„Nemôžeme sa brať tak vážne. K životu potrebujeme srandu. Svet potrebuje humor!" poznamenala seriálová Rachel Greenová.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM