Martin Sýkora Ostatné športy

Kežmarskí hokejbalisti nevyužili druhý semifinálový mečbal: O finalistovi rozhodne piaty zápas

Ani dvojnásobné vedenie vo štvrtom semifinálovom zápase neprinieslo Kežmarčanom miestenku vo finále. Rozhodne sa v Martine.

Ilustračný obrázok k článku Kežmarskí hokejbalisti nevyužili druhý semifinálový mečbal: O finalistovi rozhodne piaty zápas
Zdroj: TASR

Hokejbalisti v sychravom a chladnom počasí podľahli na svojom ihrisku Martinu. Dvakrát síce viedli, ale chlapcom z Turca sa podarilo aj vďaka dvom presilovým hrám duel vyrovnať a nakoniec aj doviesť do víťazného konca. Za Kežmarčanov sa do listiny strelcov zapísal Havíra s Oravcom a keďže sa k nim zo spoluhráčov gólovo už nikto nepridal, necelé tri stovky divákov sa prizeralo víťazstvu Martinam ktorý tak vyrovnal stav série na 2:2. Hrá sa na tri víťazné zápasy. Hokejbalisti Kežmarku sa nevzdávajú a pre postup do finále sa chcú športovo pobiť.

MŠK Mimisolar Kežmarok – Imperial Vitamins Martin 2:3 (1:1, 1:1, 0:1)

Góly: 3. Havíra (B. Zwick, Malina), 16. Oravec (Glevaňák, Šlachtič) – 11. Fedor (Wagner, Bielený) PP, 30. Hrivnák (Tomka), 40. Bielený (Wagner, Kollár), vylúčení: 2:0. Presilovky: 0:1. Diváci: 250. Rozhodovali: Jančík, Valachovič.

Zostava Kežmarku: Kalis – B. Kromka, Šlachtič, P. Svitana, Bednár, Kundľa, Oravec, Pisarčík, Glevaňák, Teplický, Lipták, P. Kromka, Havíra, B. Zwick, Malina, Jakubčo, Fečunda, Kantorek, Dejneka, Čarnogurský, Kovalčík

Piaty semifinálový zápas sa hrá v Martine, v sobotu 30. 4. 2016 o 13.00 hod.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM