Barbara Dallosová Správy Zo Slovenska

Kollár ku kauze Richterová: Necítim žiadnu vinu! Ako sa postaví k otázke ODVOLÁVANIA?

Jedna z matiek Kollárových detí vyrukovala s mimoriadne vážnymi obvineniami. Multiotecko je vraj pripravený čeliť aj odvolávaniu.

Ilustračný obrázok k článku Kollár ku kauze Richterová: Necítim žiadnu vinu! Ako sa postaví k otázke ODVOLÁVANIA?
Zdroj: TASR/Jaroslav Novák

Slovensko žije novým škandálom. Jeho aktérom je predseda Národnej rady (NR) SR a hnutia Sme rodina Boris Kollár a jeho expartnerka Barbora Richterová. Richterová Kollára obvinila z fyzického napadnutia. Podľa jej slov ju mal Kollár fackať a udierať, až kým neupadla do bezvedomia.

Necíti vinu

Kollár opakovane odmieta medializované vyjadrenia Richterovej a tvrdí, že hodila jeho vtedy ročného syna cez miestnosť a on ho len chránil. Za kauzou vidí politicky motivovanú snahu o očiernenie jeho i jeho hnutia v rámci predvolebnej kampane. Kollár o celej situácii prehovoril v mimoriadnej relácii v televízii TA3.

Kollár na otázky moderátora reagoval pomerne emotívne a viackrát zvýšil hlas. „Necítim žiadnu vinu. Ktokoľvek by aj v budúcnosti siahol na moje deti a bude ich chcieť ohroziť na zdraví, na živote, zachovám sa rovnako,“ obhájil sa. Podľa Kollára je celý škandál diskreditačnou kampaňou, cieľom ktorej je „vymazať hnutie Sme rodina z politiky.“

Otázka odvolávania

Padla aj otázka možného odvolávania. Na to je vraj Kollár pripravený. „Ak ma za to niekto bude chcieť odvolávať, budem čeliť tomu odvolávaniu. A nech sa celý svet dozvie, že čelím odvolávaniu, lebo som chránil život svojich detí,“ uviedol Kollár.

Zdôraznil, že o svoje deti sa stará, syna učil plávať a lyžovať. Pripomenul tiež, že synovi platí drahú americkú školu v Šamoríne a Barbore Richterovej kúpil dom s bazénom.

Kollár hovoril aj o svojom životnom štýle a známom fakte, že má viacero detí s rôznymi ženami. „Ja sa tým netajím, mne sa dievčatá páčia. Preto som sa nikdy neoženil,“ uzavrel multiotecko.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Zostaňte v obraze. Ďalšie aktuálne správy:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM