Zo zahraničia

Pikantné VIDEO z vínneho festivalu pobúrilo ľudí: Pred deťmi tancovala takmer NAHÁ žena

Organizátori vínneho festivalu zaradili do programu aj burlesku. Erotické predstavenie však prebiehalo priamo pred zrakmi malých detí.

Ilustračný obrázok k článku Pikantné VIDEO z vínneho festivalu pobúrilo ľudí: Pred deťmi tancovala takmer NAHÁ žena
Zdroj: Facebook.com/Milada Svobodova , Facebook.com/Renata Hermanová

Ľudia krútia hlavami nad nevšedným programom Slávností ružového vína v českom Třebíči. Na podujatí, ktoré bolo určené aj pre najmenších, predviedla burlesku polonahá tanečnica.

Divákmi boli aj desiatky deti, ktoré celé predstavenie sledovali priamo pod pódiom.

Zverejnené videá z vstúpenia vyvolali vlnu pobúrenia na sociálnej sieti. „Kto dotiahne striptérku na poobedňajší program, na ktorý mieria rodiny s deťmi, je prasa,“ kritizuje Marie. Niektorí sa však pýtali, prečo nechali rodičia svoje deti pozerať sa.

Prečítajte si tiež

Priznal chybu?

Organizátor reagoval, že detská zóna bola v inej časti areálu, ale priznáva, že mohol takéto vystúpenie zaradiť vo večerných hodinách. Prvé vystúpenie sa totiž konalo o 16.30 a druhé kolo bolo na programe o 18.30.

„Uznávam, že to mohlo byť vo večernejších hodinách. A do budúceho roku sa pokúsime oddeliť viac detskú zónu, ktorá bola skôr vzadu,“ uviedol v diskusii organizátor festivalu. Zamýšľa sa aj nad tým, či je akcia, kde sa konzumuje alkohol, vhodná pre deti.

Kto je zodpovedný?

Samotná tanečnica uviedla, že dávala prednosť vystúpeniu v neskorších hodinách. „Vzniknutá situácia ma veľmi mrzí a prevažne vznikla nedodržaním podmienok zo strany usporiadateľa. Pred podpisom zmluvy o vystúpení som organizátorovi dodala presný popis šou aj video z vystúpenia a upozornila ho, že nie je vhodné pre deti," povedala pre iROZHLAS.cz tanečnica Elektra Show.

Prípadom sa už zaoberá aj miestna polícia.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať

Sobotní Slavnosti růžového vína v 18.00! Pořadatel slavností v Třebíči má opravdu zvláštní představu o kulturním programu na odpoledne pro rodiny s dětmi! 👍

Posted by Milada Svobodova on Monday, June 19, 2023
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM