Magazín

Komu zaznejú SVADOBNÉ zvony? Tieto znamenia majú najväčšiu šancu uzatvoriť MANŽELSTVO

Nedarí sa vám v láske? Tento rok sa to možno zmení.

Ilustračný obrázok k článku Komu zaznejú SVADOBNÉ  zvony? Tieto znamenia majú najväčšiu šancu uzatvoriť MANŽELSTVO
Zdroj: pixabay.com

Tento rok niektorí z vás prežijú romantiku a lásku na tom najvyššom leveli. Astrológovia veria, že v roku 2024 dostane len päť znamení zverokruhu najväčšiu šancu dostať sa pred oltár.

Ak patríte medzi nezadané alebo bez obrúčky, prekontrolujte si, či ste sa ocitli v tomto zozname.

1. Baran

Ohnivé znamenie plné temperamentu a dobrodružstva zrazu dostane chuť na niečo iné. Žene v znamení Barana skríži plány láska, ktorej nebude môcť povedať jednoducho „nie“. „Najlepšie príležitosti na sobáš sa otvárajú v prvom polroku, keď je nadšenie z potenciálneho partnera vysoké a partnerovi je ťažké odolať,“ píše Citymagazine. Ak poviete „áno“, očakávajte šťastné obdobie, plné nehy, vášne aj stability.

2. Býk

Ženy v znamení Býka sa budú musieť pripraviť na turbulentné obdobie. Tie, ktoré sa narodili medzi 20. aprílom až 20. májom zažijú v otázke lásky a vzťahov skutočne náročné obdobie. Očakávajte výšiny a hlboké pády. Napriek tomu mnohé z nich prežijú náročné obdobie s tou najkrajšou otázkou.

„Hoci je koniec milostného vzťahu možný, môže viesť k sobášu. Po rozchode všetky vášne opadnú a niektoré rozídené páry si až vtedy uvedomia, koľko lásky a úcty k sebe vzájomne cítili. To môže viesť k zmierneniu a následne k manželstvu,“ informuje tamojší portál.

Ktoré dámy môžu ešte očakávať, že sa tento rok oblečú do bieleho? Prečítate na druhej strane.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM