Magazín

Čakáte bábätko a rozmýšľate nad MENOM? Tieto budú zrejme v roku 2024 na špičke popularity

Bude to pravdepodobne nezastaviteľný svetový trend! Tieto krstné mená majú našliapnuté stať sa najobľúbenejšími.

Ilustračný obrázok k článku Čakáte bábätko a rozmýšľate nad MENOM? Tieto budú zrejme v roku 2024 na špičke popularity
Zdroj: pixabay.com , pixabay.com

Výber mena pre bábätko je takmer vždy dlhým procesom. Ak sa stále hľadáte inšpiráciu alebo sa neviete so svojou polovičkou dohodnúť, možno vám pomôže rebríček svetových mien. Ktoré mená budú pre rok 2024 zrejme najpopulárnejšie?

Budúci rodičia sa počas tohto roka nechajú inšpirovať tradičnosťou a jedinečnosťou. Nebude prekvapením, keď nájdu inšpiráciu v prírode. Prezradila to odborníčka Laura Wattenberg, ktorá sa zaoberá výskumom mien. Informuje o tom portál The Mirror.

Nielen tradičnosť

„V posledných rokoch sa prudko zvýšila popularita trochu staromódnych dievčenských mien, ako sú napríklad Millie alebo Josie. Zriedkavejšie ľudia volia mená Winnie, Nellie a Sunny, ktoré sú zase na vzostupe,“ vysvetlila Laura Wattenberg.

Je možné, že v nich nájdete slovenský ekvivalent mien Emília, Nela či Mila. V prípade chlapcov sú to zvučné a úderné mená ako Milan, Lucian či napríklad Marian.

Rodičia budú čoraz viac nachádzať odpovede v prírode, iní ho objavia v rozprávke či vo svojom okolí. Populárnejšie budú netradičné mená ako Juniper (Borievka), Dove (Holubica) či Wren (Vresovec), Poppy (Mak).

Aké ďalšie krstné mená by mohli ovládnuť rok 2024? Prečítajte si zoznam na druhej strane.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM