Jakub Forgács Krimi

KONFLIKT väzňov skončil BOLESTIVOU hrôzou: Muž takmer prišiel o semenníky

Trestanec skončil v obrovských bolestiach až na väzenskom lôžku v nemocnici pre obvinených a odsúdených. Čo tomu predchádzalo?

Ilustračný obrázok k článku KONFLIKT väzňov skončil BOLESTIVOU hrôzou: Muž takmer prišiel o semenníky
Zdroj: TASR/Radovan Stoklasa

V siedmom oddiele leopoldovskej väznici došlo ku konfliktu medzi trestancami, pri ktorom jeden z nich takmer prišiel o semenníky. Informoval o tom portál Noviny.sk.

Nahý väzeň

„Jeden z trestancov sa po cele špacíroval úplne nahý, aj keď to majú v ústavoch zakázané. Ostatných s tým vraj aj riadne provokoval, čo mu dávali patrične najavo,“ píše portál, podľa ktorého sa začal premávať aj pred očami kamaráta. Následne urobil niečo nečakané.

„Skončilo sa to tak, že sa priblížil k jeho hlave a prirodzením mu brnkol po nose,“ uviedli Noviny.sk.

Bolestivé trhnutie

Situácia sa následne poriadne vyhrotila a trestancovi praskli nervy. Po nadávkach nahému väzňovi sa toho doslova chopil. „Poriadne nahnevaný ho schmatol za semenníky a šklbol s nimi tak silno, že mu jeden vážne poškodil a natrhol,“ spomína portál, podľa ktorého sa chodbami následne začal ozývať bolestivý rev a výkriky.

Obrovské bolesti

„Potvrdzujeme, že dňa 24. júna 2023 došlo k neúmyselnému zraneniu odsúdeného iným odsúdeným, čo predbežne potvrdilo aj následné preverovanie povereným príslušníkom preventívno-bezpečnostnej služby. Zranením nedošlo k amputácii žiadneho orgánu,“ informovala podľa Noviny.sk Monika Kacvinská, hovorkyňa ZVJS.

Nakoniec skončil v obrovských bolestiach až na väzenskom lôžku v nemocnici pre obvinených a odsúdených v Trenčíne. „Väzeň mal obrovské šťastie, že o semenník neprišiel. Je to obrovská bolesť, no semenníky vydržia naozaj veľa. Nie je však vylúčené pri masívnom potiahnutí aj poškodenie, zakrvácanie či až natrhnutie kože alebo poškodenie obalov semenník,“ avizoval podľa portálu urológ Jozef Dubravický.

Ako dodali Noviny.sk, väzeň sa už stihol vrátiť do leopoldovskej väznice. S mužom z konfliktu však už nebývajú v rovnakej cele.

ilustračné foto

Ďalšie aktuálne správy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM