han Šport Ostatné športy

Koronavírus si nevyberá, koho dolapí: Neunikol mu ani rýchlik SAGAN! Ako sa cíti?

Už pred pár hodinami sa do médií dostala informácia o tom, že cyklista Peter Sagan spolu s bratom Jurajom a tímovým kolegom Erikom Baškom majú koronavírus. Čo na to povedal Tourminátor?

Ilustračný obrázok k článku Koronavírus si nevyberá, koho dolapí: Neunikol mu ani rýchlik SAGAN! Ako sa cíti?
Zdroj: Instagram.com/petosagan

Všetci traja jazdci patria do nemeckého tímu Bora-Hansgrohe a pripravovali sa spoločne na novú sezónu na Kanárskych ostrovoch. Keď mali v pláne odletieť, vtedy to prišlo.

Museli tam zostať

„Už pár týždňov trénujeme s bratom Jurajom a Erikom na Gran Canarii. Keď sme si 29. januára nechali v miestnom laboratóriu urobiť test PCR, aby sme mohli letieť späť domov, bohužiaľ, výsledky neboli také, v aké by sme dúfali, a všetci traja sme mali pozitívny test na COVID-19,“ napísal Peter Sagan na sociálnej sieti.

„Všetci sa cítime dobre, ale samozrejme, od toho dňa, sme v karanténe,“ dodal špičkový cyklista.

Dokedy tam budú?

„Od chvíle, keď sme dostali pozitívne výsledky testov, mali sme celú podporu tímu a rád by som sa za to poďakoval nášmu manažérovi Ralphovi Denkovi a nášmu lekárskemu oddeleniu. Aj keď sme tisíce kilometrov ďaleko a v izolácii, vždy sme mali pocit, akoby sme boli priamo pri nich,“ pochválil Sagan podporu z tímu.

„Sme pod nepretržitým diaľkovým dohľadom a zostaneme tu tak dlho, ako to bude potrebné. Dúfajme, že naše ďalšie výsledky testov budú negatívne, aby sme mohli čo najskôr pokračovať v bežnom tréningovom rozvrhu,“ zakončil Tourminátor.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať

Zdroj: Dnes24.sk/TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM