TOS Ona

Krainová postavila na nohy fanúšikov: Rozpútané vášne kvôli modelkiným PROVOKATÍVNYM záberom!

Česká topmodelka Simona Krainová (49) sa počas uplynulých dní stala jednou z najdiskutovanejších tém u našich západných susedov.

Ilustračný obrázok k článku Krainová postavila na nohy fanúšikov: Rozpútané vášne kvôli modelkiným PROVOKATÍVNYM záberom!
Zdroj: instagram.com/simonakrainova

Za všetko môže zverejnenie odvážnych záberov, ktoré zdieľala prostredníctvom svojho účtu na Instagrame, kde má úspešná Češka už takmer pol milióna sledovateľov.

Ako z porna?

Jej provokatívne sexy video však zďaleka nie všetci z nich prijali pozitívne. „Máte krásnu postavu, ale už mi toho predvádzania príde na vás zbytočne priveľa,“ napísala Katarína.

Ďalšia z komentujúcich pritvrdila. „Fotky z toho musia byť super, ale to video je fakt ako vystrihnuté z porna, hlavne to strkanie rukou…“

„Do pornopriemyslu ok,“ myslí si Dominika. „Žena, ktorá zapredala svoju dušu. Je mi vás ľúto,“ píše sa v ďalšom komentári. „Prečo? Po všetkom, čo ste v živote dokázali, prečo máte potrebu sa takto trápne a úboho prezentovať?“ pýta sa ďalšia z jej sledovateliek.

„Ženy! Túto páni musíte iba chváliť, ona nič iné neznesie, žiadnu kritiku. To ste si nevšimli za tie roky?“ pridala sa Andrea.

Pochopiteľne, medzi reakciami sú aj opačné názory, ktoré modelku zastávajú a vyjadrujú jej podporu. „To sú komentáre… Buď zúfalky, alebo zúfalci. Keby som bol ženou a vyzerám takto, tak sa tiež takto vystavujem. A keby to bola moja mama, tak by som sa za ňu určite nehanbil, ale podporoval ju v tom.“

Modelka a dvojnásobná mama však zareagovala aj sama a kritičkám poslala jasný odkaz a výzvu. Článok pokračuje na druhej strane.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM