Barbara Dallosová Správy Zo zahraničia

Kráska tvrdí, že bola ruskou špiónkou: Naučili ma strieľať a byť špičkovou milenkou, FOTO

Podnikateľka z Beverly Hills šokovala svojím priznaním. Opísala, ako pred útekom do USA robila volavku v ruskej tajnej službe.

Ilustračný obrázok k článku Kráska tvrdí, že bola ruskou špiónkou: Naučili ma strieľať a byť špičkovou milenkou, FOTO
7
Galéria

Aliia Roza žije v súčasnosti v Beverly Hills a vedie vlastnú reklamnú firmu. Narodila sa však v Sovietskom zväze pod iným menom a prežila tam aj značnú časť života.

Dnes 37-ročná kráska kazažškého pôvodu tvrdí, že ako osemnásťročná absolvovala výcvik na tajnú agentku na vojenskej akadémii neďaleko Moskvy. Jej otvorenú spoveď priniesol britský denník The Sun.

Výcvik streľby aj zvádzania

Výcvik bol podľa Aliie poriadne tvrdý a okrem streľby z rôznych zbraní či tréningu bojových umení obsahoval aj techniky zvádzania. Práve táto časť výcviku bola údajne veľmi konkrétna.

„Zvádzanie je plánovaná stratégia a musíte postupovať krok za krokom. Sexuálna výchova bola naozaj dôležitá, museli sme byť tie najlepšie milenky,“ uvádza pre portál Aliia.

Podľa kazašskej krásky to však nebolo len o sexe. Cieľ, na ktorý boli dievčatá nasadené, sa do nich musel priam zamilovať a ich úlohou bolo získať si jeho dôveru.

Aliia bola podľa vlastných slov nasadená na akcie súvisiace s trhom s drogami dovážanými z Afganistanu a s obchodom s bielym mäsom.

Článok pokračuje na ďalšej strane →

FOTO: Kráska z Beverly Hills tvrdí, že bola ruskou špiónkou
7
Galéria

Zostaňte v obraze! Ďalšie správy z domova i zo sveta

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM