Milan Hanzel Hokej

Krásne gesto hokejistov Philadelphie: Na tímové fotenie pozvali spoluhráča s rakovinou! FOTO

To je hodné uznania! Hokejisti Philadelphie Flyers zo zámorskej NHL absolvovali tradičné fotenie celého tímu. Spoločnosť im robil aj Oscar Lindblom.

Ilustračný obrázok k článku Krásne gesto hokejistov Philadelphie: Na tímové fotenie pozvali spoluhráča s rakovinou! FOTO
Zdroj: instagram

Letci z Philadelphie síce prehrali v poslednom zápase s Bostonom 0:2 a prišli tak o sériu deviatich výhier v rade, no smútok u nich nebol na mieste.

Parťáci sú stále

Ide o to, že pred spomínaným duelom absolvovali pred tréningom tradičné fotografovanie sa celého mančaftu. No, a nechýbal tam ani švédsky útočník Oskar Lindblom, ktorý v decembri musel náhle opustiť mužstvo. Dôvodom bola rakovina, ktorú mu zistili lekári. Mladý, len 23-ročný hráč sa okamžite podrobil liečbe.

Vlasy museli ísť preč

Oskar trpí tzv. Ewingov sarkómom a kým ešte v januári mal na hlave svoje blonďavé háro, aktuálne je bez neho. Ani to mu však nevadilo, aby sa medzi spoluhráčmi cítil skvele. Tí ho prijali s otvorenou náručou, vlastne ako vždy doteraz. Od začiatku liečby má svoje miesto v kabíne Flyers a aj keď nehrá, výstroj tam nechýba.

Zábava s koučom

Lindblom sa počas fotenia pristavil pri asistentovi trénera Ianovi Laperrierovi, ktorý nemá na hlave takisto ani vlas. V tomto momente vypukol na ľade búrlivý smiech. Aspoň je vidieť, že mladý švédsky talent je v dobrej psychickej kondícii. Mimochodom, dokým hral, naskočil v NHL v tejto sezóne na 30 duelov, v ktorých strelil 11 gólov a na 7 asistoval.

Hokejista Lindblom prišiel na fotenie
7
Galéria
Zdroj: instagram
View this post on Instagram

Brotherhood. #OskarStrong

A post shared by Philadelphia Flyers (@philadelphiaflyers) on

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM