Zo zahraničia

Kuriér Lubošovi priniesol objednané jedlo: NECHUTNÉ, čo jeho priateľ zachytil na VIDEO!

Mladík si vyzdvihol objednané jedlo. Keď mu priateľ ukázal, čo robil kuriér pred odovzdaním objednávky, okamžite ho prešla chuť!

Ilustračný obrázok k článku Kuriér Lubošovi priniesol objednané jedlo: NECHUTNÉ, čo jeho priateľ zachytil na VIDEO!
Zdroj: Twitter.com/Jan Hrdlička

V susednom Česku aktuálne riešia nechutný incident. V piatok (8. septembra) zverejnil český influencer Luboš Kulíšek na sociálnej sieti Instagram video, ktoré sa začalo šíriť rýchlosťou blesku.

Nechutný prípad

„Mne sa teraz stala totálne bizarná vec,“ začal svoje rozprávanie Luboš s tým, že video zverejnil z dôvodu, že podobné veci sa podľa neho jednoducho stávať nemajú.

„Objednal som si jedlo z foodory. Volal mi kuriér, išiel som si dole vyzdvihnúť objednávku a prezval som si ju. Išiel som hore a keď som prišiel, tak Honza na mňa čakal s týmto videom,“ vraví mladý influencer, ktorý zverejnil video, ktoré zachytáva, čo sa dialo, kým si jedlo vyzdvihol.

Vymočil sa a odovzdal jedlo

Na záberoch vidno kuriéra spoločnosti, ktorý stojí vedľa auta a pri otvorených dverách močí priamo na cestu.

„Pán kurier prišiel a medzitým, ako som si ja išiel pre svoju objednávku, sa tu vyš_tal uprostred cesty. Logicky, mne sa teraz úplne nechce na tú objednávku siahať. Avšak, nie je odrazom celej spoločnosti, takže som písal na podporu, že by som bol rád dostal späť peniaze. Odpoveď bola taká, že pokiaľ chcem teda vrátiť peniaze, tak že musím vrátiť objednávku, ktorá je teda už teraz v smetiaku,“ dodal Luboš Kulíšek.

Okamžite skončil!

V sobotu (9. septembra) sa k udalosti vyjadrila aj samotná spoločnosť foodora. „Snažíme sa, aby to, čo robíme prinášalo našim zákazníkom predovšetkým pozitívne emócie. Incident, ktorý sa odohral, považujeme za neprijateľný. Chovanie kuriéra pred odovzdaním objednávky bolo nevhodné a úplne neprofesionálne. Takéto jednanie nie je možné tolerovať, a preto bola okamžite s dotyčným ukončená spolupráca,“ píše spoločnosť na svojom webe.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Prečítajte si tiež

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM