Zo zahraničia

KURIOZITA DŇA: Dílerovi ukradli drogy, na pomoc si privolal POLICAJTOV

Britská polícia sa nestačila čudovať. Na pomoc ju privolal drogový díler, ktorému ukradli "tovar".

Ilustračný obrázok k článku KURIOZITA DŇA: Dílerovi ukradli drogy, na pomoc si privolal POLICAJTOV
Zdroj: Unsplash.com , Pexels.com

38-ročný drogový díler James Beaumont zavolal na políciu v Thames Valley. Oznámil, že sa mu niekto vlámal do domu a ukradol odtiaľ veľké množstvo drog.

Poskytol im kompletný zoznam

Policajtom dokonca nadiktoval presný zoznam toho, čo sa mu stratilo. Medzi ukradnutými drogami nechýbal kokaín, ketamín a pervitín. Informoval o tom Daily Mail.

Pri domovej prehliadke objavili ďalšie drogy. Polícii nebolo treba nič vysvetľovať a Jamesa okamžite zatkla. Začiatkom týždňa sa postavil pred sudcu, kde sa k držbe drog priznal.

Prepustený na kauciu

Prokurátor pred súdom uviedol, že Jamesovi s predajom drog pomáhali aj ďalší ľudia. Obvinený muž to však poprel. Podľa obhajcu naviac trpí psychickými problémami a predstavou, že sa v kríkoch pred jeho domom ukrývajú cudzí muži. Pri prehliadke polícia objavila aj šesť elektrických paralyzérov, ktoré mal podľa prokurátora predávať iným drogovým dílerom.

Sudca aktuálne odročil pojednávanie na 22. septembra. Chce sa totiž dôkladne oboznámiť so všetkými dôkazmi a dátami, ktoré polícia stiahla z Jamesovho telefónu.

Beaumont ešte doteraz nebol nikdy odsúdený a momentálne má aktívne spolupracovať so službou pre drogovo závislých. Až do vynesenia rozsudku ho súd prepustil na kauciu.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Prečítajte si tiež

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM