TOS Lifestyle

KURIOZITA DŇA: Majitelia slnečnicových polí prosia ľudí, aby sa na ich farme nefotili NAHÍ!

Majiteľov slnečnicových polí trápi unikátny problém. Ľudia si k nim chodia robiť NAHÉ fotky! A prečo vlastne ide o problém?

Ilustračný obrázok k článku KURIOZITA DŇA: Majitelia slnečnicových polí prosia ľudí, aby sa na ich farme nefotili NAHÍ!
Zdroj: Unsplash.com , Facebook.com/StokeFruitFarm

„Pribúdajú nám informácie o nahých foteniach. Pripomíname všetkým, že sme rodinná oblasť, zostaňte prosím oblečení,“ žiadajú majitelia slnečnicových polí v Anglicku svojich návštevníkov prostredníctvom Facebooku, no tabule osadili aj na samotných poliach.

Videli to deti

Majiteľmi tejto britskej farmy sú Sam Wilson a jeho sestra Nette Petley, ktorí sa k tomuto kroku odhodlali po tom, čo svedkami takéhoto fotenia sa stali deti.

„Sme skutočne slobodná a šťastná farma, ale nahota na verejnosti je neprístupná. Vždy sa to tu dialo, ale po tomto incidente v tom vidíme problém,“ uviedol Sam v rozhovore pre CNN.

„Plocha je obrovská a je na nej toľko miest, kde sa dá skryť a fotiť odvážne fotky bez toho, aby vás pritom niekto zbadal," poznamenala Nette. Problémom z ich pohľadu je teda najmä to, že pre fotenie aktov využívajú návštevníci celkom bežné miesta, kde ľahko môžu stretnúť ďalších návštevníkov. Vrátane detí.

Nečakaná atrakcia

Farma, ktorú založil ich starý otec, má rozlohu 350 akrov a okrem slnečníc na nej pestujú aj iné plodiny ako napríklad pšenicu, hrach, zemiaky, tekvice či kukuricu.

Asi 50 akrov patrí 2 miliónom slnečníc, ktoré pôvodne zasadil Wilson a jeho vtedajšia snúbenica. Netušili, že raz sa z toho stane takto populárna atrakcia, za ktorou ľudia precestujú aj veľké vzdialenosti a za potulky po obrovskej ploche plnej slnečníc budú ochotní platiť.

Foto: ilustračné

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM