TOS Lifestyle

KURIOZITA DŇA: Vegánska rodina žiada svojho suseda, aby pri varení mäsa ZATVÁRAL okno!

Medzi susedmi vznikajú kdejaké spory, ale tento z pohľadu bizarnosti strčí všetky, o ktorých ste doteraz počuli, do vrecka.

Ilustračný obrázok k článku KURIOZITA DŇA: Vegánska rodina žiada svojho suseda, aby pri varení mäsa ZATVÁRAL okno!
Zdroj: Dnes24.sk , Unsplash.com

Na jednom z predmestí austrálskeho Perthu vypukol bizarný susedský spor. Vegánska rodinka napísala svojmu susedovi list, aby zatvoril bočné okno, keď varí mäso.

Informoval o tom server PerthNow. List vložili do obálky, na ktorú napísali „Berte to, prosím, vážne“.

List však následne poslal, pravdepodobne sám dotknutý sused, facebookovej stránke Hey Perth a stal sa doslova hitom sociálnych sietí, ktorými sa začal bleskurýchle šíriť.

„Dobrý deň, sused, mohli by ste, prosím, zavrieť bočné okno pri varení? Sme vegánska rodina, jeme len rastlinné potraviny. Z vône mäsa, ktoré varíte, sa cítime choro a rozrušení,“ píše sa v tomto liste.

Ľudí na internete odkaz pobavil a reakcie na seba nenechali dlho čakať. „Stavím sa, že sa im zbiehajú slinky, keď sused kosí trávnik a oni ucítia tú lahodnú vôňu čerstvo pokosenej trávy,“ pobavil pod príspevkom s fotkami listu jeden z komentujúcich.

„Na mieste adresáta by som spravil gril párty pred domom pre celú ulicu,“ navrhol ďalší. "Ja tiež neznášam, keď cítim, čo varia moji susedia. Väčšinou preto, že im závidím a neponúknu ma :D,“ píše sa v ďalšej reakcii.

Titulné foto: ilustračné

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM