TOS Lifestyle

KURIOZITA DŇA: Zákazníci mali v reštaurácii nečakanú spoločnosť, z vedra vyšla CHOBOTNICA

V čínskej reštaurácii došlo ku kurióznej situácii a to priamo na jednom zo stolov s hosťami.

Ilustračný obrázok k článku KURIOZITA DŇA: Zákazníci mali v reštaurácii nečakanú spoločnosť, z vedra vyšla CHOBOTNICA
Zdroj: Unsplash.com

Nečakaná spoločnosť na stole zákazníkov či skôr zúfalý boj o prežitie? Aj takto sa dajú pomenovať kuriózne zábery, ktoré boli natočené v čínskej reštaurácii v Pekingu. Video sa stalo celosvetovo virálnym.

Chobotnica sa v ňom snaží vyliezť z vedra s morskými plodmi, ktoré je položené priamo na stole zákazníkov. Ako keby odmietala prijať svoj osud stať sa jednou z ingrediencií v polievke.

Vo videu, ktoré bolo podľa New York Post natočené 21. januára, je ďalej možné vidieť, že akonáhle sa chobotnica dotkne vriaceho vývaru, padá naspäť do vedra.

Hot pot

Ako mohlo k tejto situácii dôjsť? Zákazníčka si objednala hot pot, čo je tradičné čínske jedlo, pri ktorom si zákazníci sami hádžu do vývaru ingrediencie, ktoré si zvolia. Hrniec je zvyčajne umiestnený v strede stola a k dispozícii sú tie najrôznejšie možnosti, od mäsa, cez morské plody, tofu, rôznu zeleninu až po viaceré druhy cestovín.

Hot pot si tak každý zákazník môže vyskladať podľa svojej chuti. Populárny je najmä počas chladnejších mesiacoch.

Inteligentné zviera

„Som veľkým fanúšikom morských plodov, ale chobotnica je jedna z vecí, ktorú nikdy nebudem jesť. Sú to neuveriteľne inteligentné zvieratá,“ zareagoval a pripomenul známy fakt jeden z komentujúcich toto video.

„Všetky živé bytosti chcú žiť a nechcú zomrieť. Rovnako ako my,“ zarmútilo video ďalšieho. Pobúrení zostali viacerí.

„Mali by aj také žraloky a medvede prestať jesť iné zvieratá? Prečo je to prirodzenejšie ako keď ich jedia ľudia?“ pýta sa komentujúci z opačného názorového tábora.

Foto: ilustračné

Zdroj: YouTube.com

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM