Zlatica Gregorová Rôzne

KVÍZ o magických Vianociach: Prečo darovať imelo a kto sú Traja králi?

Ani sme sa nenazdali a je tu dlhoočakávané obdobie. Čas, kedy sa stretnú celé rodiny a obdarujú sa tým najkrajším, svojou prítomnosťou.

Ilustračný obrázok k článku KVÍZ o magických Vianociach: Prečo darovať imelo a kto sú Traja králi?
Zdroj: TASR

Prichádzajúce Vianoce sú znamením, že treba spomaliť a vychutnať si pokoj, spoločnosť rodiny i priateľov. Sviatky oslavujeme každý po svojom, je však veľa činností, ktoré robíme podľa tradícií. K zaužívaným zvykom patrí spievanie kolied, návšteva polnočnej omše i krájanie jabĺčka. Viete, komu môžeme vďačiť za adventný veniec, alebo kde začali zdobiť vianočný stromček?

Nezaskočia vás

Ak ste si stále nespomenuli a vŕtate hlboko v pamäti, máme pre vás skvelé riešenie! Pokojne sa usaďte v kresle a pustite sa do nášho Veľkého vianočného kvízu. Nájdete v ňom odpovede na všetky podstatné otázky a tak vás nezaskočí ani ten najoddanejší milovník Vianoc.

Skúste si náš Veľký vianočný KVÍZ: Čo viete o Tichej noci, magickom imele a koledách?

Desať otázok

V kvíze sa vám postupne zobrazí desať otázok. Ku každej máte na výber z troch možností, správna je, samozrejme, vždy len jedna. Avšak pozor, na odpoveď na každú otázku máte len 15 sekúnd. Ak nestihnete odpovedať v limite, otázka bude hodnotená ako nezodpovedaná. Kvíz bude okamžite vyhodnotený a vy zistíte, na koľko otázok ste odpovedali správne.

Zdieľajte a tešte sa

Kvíz môžete kedykoľvek opakovať a vylepšovať si svoje skóre. Výsledok kvízu môžete jednoducho, jediným kliknutím, zdieľať na Facebooku a pochváliť sa ním i vaším priateľom.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM