han Magazín

Legendárny boxer je pripravený BRÁNIŤ Ukrajinu: Vladimir Kličko vstúpil do domobrany!

Už niekoľko dní je na spadnutie vojenský konflikt medzi Ruskom a Ukrajinou, ktorý sleduje celý svet. Najnovšie sa pre veľkú vec rozhodol vychýrený zápasník.

Ilustračný obrázok k článku Legendárny boxer je pripravený BRÁNIŤ Ukrajinu: Vladimir Kličko vstúpil do domobrany!
Zdroj: Instagram.com/vitaliyklitschko

Ako uvádza portál tvnoviny.sk, 45-ročný niekdajší majster sveta a olympijský víťaz v boxe bude brániť Ukrajinu. Ide o Vladimíra Klička, brata aktuálneho starostu Kyjeva Vitalija Klička.

Bude brániť vlasť

Takto razantne sa pred novinármi vyjadril bývalý profesionálny pästiar, ktorý patrí k legendám tohto športu. „Jeden okres odtiaľto chodí do školy moja dcéra. Škola je momentálne zatvorená, pretože veľvyslanci poslali rodiny domov. Je to láska, láska k môjmu mestu, domovu, rodine, susedom, mojej dcére, ktorá ma sem dnes priviedla,“ uviedol Vladimír pred médiami.

Krátko na to sa prihlásil do kyjevskej územnej domobrany, ale jedným dychom dodal, že je za to, aby sa konflikt podarilo vyriešiť diplomatickou cestou.


Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Ďalšie zaujímavosti, novinky a správy z regiónov klikajte na: Bratislava24, Trnava24, Nitra24, Trenčín24, Bystrica24, Košice24, Poprad24, Prešov24, Žiar24, Považská24, Rožňava24, Michalovce24, Žilina24.

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM