han Politika

Líder národniarov ZHREŠIL a doprial si cigaru: Pozrite, TAKTO si ju Danko vychutnával!

Fotku, ktorú zavesil na sociálnu sieť predseda SNS Andrej Danko, zbudila pozornosť. Dlhoročný politik na nej totiž "pózuje" s cigarou.

Ilustračný obrázok k článku Líder národniarov ZHREŠIL a doprial si cigaru: Pozrite, TAKTO si ju Danko vychutnával!
Zdroj: Facebook.com/Andrej Danko - predseda SNS

Šéf mimoparlamentnej strany si počas prvej júlovej nedele vyhodil z kopýtka a spravil niečo, čo robí len výnimočne. Zapálil si cigaru a na terase ju vyfajčil.

„Milí priatelia, áno fajčenie škodí zdraviu. Raz za pol roka však neodolám a dám si cigaru,“ napísal Danko do príspevku na Facebooku.

Prvá od Silvestra

Niekdajší predseda NR SR priznáva, že fajčeniu neholduje, ale len raz za niekoľko mesiacov „zhreší“. „Naposledy to bolo, keď sme natáčali silvestrovské video s názvom „Pošlime ich do pekla“. Musím mať na dobrú cigaru kľud a náladu. Niekto má rád zmrzlinu, niekto konflikty a alkohol. Myslím si, že v živote treba ísť zlatou strednou cestou,“ uviedol Danko na sociálnej sieti.

Chuť na nikotín mu zrejme podnietila politická diskusia, ktorej sa zúčastnil Peter Pellegrini (Hlas-SD) a Milan Krajniak (Sme rodina). „Do politických televíznych diskusií chodia opakovane v nedeľu len ti neškodní a uvedomelí súdruhovia,“ podotkol Andrej Danko v statuse a pokračoval: „Bože chráň spomenúť lacný plyn z Ruska. Načo by s nami riskovali. Nedajbože by sme túto vládu kritizovali a hovorili, že západ zarába, či konflikt je alebo nie je. Verím, že táto doba cenzúry deptania a drahoty sa skoro skončí.“

Na záver ešte líder SNS poprial všetkým peknú nedeľu: „Je nádherný nedeľný deň. Ak môžete oddýchnite si. Aj ja sa idem poprechádzať.“

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM