ELA Magazín

Malý Dion je štýlový už od narodenia: Plačková ukázala jeho FOTKY, nie je žiadne DROBÁTKO!

Influencerka Zuzana Strausz Plačková a jej manžel René si od piatka užívajú úlohu rodičov prvého dieťatka. Najnovšie potešila fanúšikov ďalšou fotkou malého drobca.

Ilustračný obrázok k článku Malý Dion je štýlový už od narodenia: Plačková ukázala jeho FOTKY, nie je žiadne DROBÁTKO!
9
Galéria

Hviezda sociálnych sietí priviedla na svet svojho prvého potomka. S radostnou správou sa podelila, ako inak, na Instagrame. „Kráľovná“ Instagramu zverejnila video z pôrodnice s komentárom „Konečne sme všetci spolu“.

Keďže materstvo je pre ženu silný emotívny zážitok, Zuzana sa so svojimi pocitmi podelila opäť.

„Prvý deň sme rodičia a ja už teraz nechápem, ako som mohla žiť bez teba Dion. Ukradol si nám srdce na prvý pohľad. Prežívam najkrajšie hodiny môjho života a nikdy som si nemyslela, že budem lásku cítiť až tak intenzívne, vlastne neverila som, že milovať sa dá ešte viac. Dion inak nie je žiadne drobátko, má 51cm a 3950 g. Čiže v preklade, pekne sme sa vypapkali obaja. A ja mám stále brucho, ako by mi tam ešte druhé dieťa zabudli. A René, teba milujem viac ako kedykoľvek doteraz, už teraz si mi ukázal, aký dobrý Otec si a budeš,“ vyliala si v sobotu srdce šťastná mamina.

A hoci povedala, že syna nebude ukazovať do tváre, zábery, na ktorých ho vidno, predsa len zverejnila. Odfotila synčeka v štýlových dupačkách značky Moschino, ktorá nechýba ani v jej šatníku. Na ďalších fotografiách dáva cez synovu tváričku srdiečko.

Byť na sociálnych sieťach zrejme obidvom budúcim rodičom nestačí, pretože na Instagrame vytvorili ďalší profil. A to ešte pred narodením malého Diona. Ten má názov Dion.baby a bude patriť ich prvému dieťaťu. „Som zázračné a vytúžené dieťa,“ píše sa v profilovom účte.

Galéria: Influencerka zverejnila viacero fotografií tesne pred aj po pôrode.

Zuzana Plačková porodila
9
Galéria

Prečítajte si aj:

Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM