han Magazín Ona

Plačková má tesne pred pôrodom viac ako 100 kíl: Aj tak PROVOKUJE, ukázala sa NAHÁ!

Už čoskoro sa kráľovná slovenského Instagramu Zuzana Strausz Plačková stane prvý raz matkou. Tesne pred pôrodom však rieši svoju váhu.

Ilustračný obrázok k článku Plačková má tesne pred pôrodom viac ako 100 kíl: Aj tak PROVOKUJE, ukázala sa NAHÁ!
10
Galéria

O Plačkovej je známe, že nemá problém spraviť hocičo, preto nie je prekvapením, že sa aj pár dní pred svojím prvým pôrodom vystavuje na sociálnych sieťach nahá.

Je prvorodička

Hviezda sociálnych sietí porodí prvé dieťatko manželovi Renému Rendy Strauszovi. Ako už pár prezradil, čakajú chlapčeka a meno dostane Dion. Plačková netají, že si počas tehotenstva dopraje, čo sa jej zažiada. Výsledkom toho je váha 102 kilogramov.

„Nie, nevadí mi, že mám 100 kíl, lebo sú to tie najkrajšie kilá v mojom živote, ktoré dám bez problémov po pôrode dole,” vyhlásila Zuzana.

Z jej slov je jasné, že si z toho nič nerobí. Práve naopak, svoje telo aj v tehotenstve ukazuje všetkým. Dokonca jej nerobila predvčerom problém, keď sa v príbehu na svojom Instagrame objavila takmer úplne nahá.

Plačková v príbehoch ukazuje aj opuchnuté nohy. „Tie členky vyzerajú ako zlomené,“ uviedla a ďalej hovorila o tom, ako jej bábätko sťažuje dýchanie.

„Najviac ma nevadia tie nohy, ale to, že mám malého vysoko, niekde až medzi prsiami. Strašne ma to tlačí potom na pľúca a funím a ťažko to rozdýcham,“ dodala.

Ďalšie aktuálne témy

Plačková váži cez sto kíl
10
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM