TOS Lifestyle

Mama na prenájom je čo nevidieť opäť tu: ČO sa bude diať v druhej sérii? Veľké ZVRATY!

Od začiatku septembra sa na obrazovky vráti Mama na prenájom v podobe druhej série. Markíza avizuje poriadne napínavý štart.

Ilustračný obrázok k článku Mama na prenájom je čo nevidieť opäť tu: ČO sa bude diať v druhej sérii? Veľké ZVRATY!
Zdroj: Facebook.com/Mama na prenájom

Dojímavou časťou bola zakončená prvá séria seriálu Mama na prenájom. Pamätáte ešte? Svadba Beáty a Eda. Zuzanina choroba. Na scéne Lucia, Martinova manželka, ktorá pred rokmi od neho a ich dcérky Hanky utiekla a ktorá sa po tom, čo sa dozvedela, že jej Naďa ukradla identitu, odmieta rozviesť…

Markíza, okrem toho, že potvrdila štart druhej série na 4. septembra, divákom postupne dávkuje nové informácie, čo môžu očakávať.

Čo s Luciou?

„Na konci prvej série vstúpila do deja Lucia, ktorá Martinovi oznámila, že rozvádzať sa nemieni. Martin s Naďou sa budú musieť s celou situáciou vyrovnať a budú si musieť dobre rozmyslieť, čo Hanke povedia," prezrádza Markíza.

To jasne naznačuje, že Lucia sa usadí v deji a výrazne zasiahne do idylky Martina, Nadi a malej Hanky. „Som si tým absolútne istá, chcem byť jej mama navždy!“ znie dokonca v jednej z upútaviek z úst Lucie.

Zuzanina choroba

„Ťažké chvíle čakajú aj Zuzanu, ktorá bude bojovať s vážnou diagnózou. Choroba skomplikuje situáciu v rodine a Zuzana bude musieť absolvovať náročnú liečbu,“ informovala ďalej Markíza.

Na konci prvej série pritom Zuzana o svojej chorobe zaryto mlčala a nechcela o nej nikomu povedať. Tvrdila, že ide ako bývalá alkoholička na preventívny liečebný pobyt do Švajčiarska. Po tom, čo na svadbe odpadla, vyšla s pravdou von len pred rodinným známym, lekárom Borisom.

Vernerovci podľa televízie dúfajú v čo najlepší výsledok Zuzaninej liečby a tak trochu prehliadnu, čo sa zatiaľ deje s Jurajom…

Mladomanželia

„Beáta a Edo sú manželia a spoločne sa tešia na potomka. Konečne je šťastná, že sa jej splnilo všetko, po čom túžila. Teraz sa však bude musieť postarať o chorú mamu a bude musieť aj naďalej pomáhať otcovi s rodinným biznisom. Dokáže toto všetko uniesť na svojich pleciach? Bude všetko prebiehať hladko?“ láka divákov na nové časti Markíza.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM