han Magazín

Matovič opísal raňajšiu príhodu z kúpeľne: Prečo to dal minister dnes na MAČIAKA!

Každý sa občas sekne! Výnimkou nie je ani bývalý premiér a teraz minister financií Igor Matovič. Tomu sa prihodila vtipná situácia pri rannej hygiene.

Ilustračný obrázok k článku Matovič opísal raňajšiu príhodu z kúpeľne: Prečo to dal minister dnes na MAČIAKA!
Zdroj: Facebook.com/igor.matovic.7

Zdá sa, že Igor Matovič je tiež len „obyčajný“ človek, čo potvrdil svojim príspevkom na sociálnej sieti. Ten mimochodom pridal po štyroch dňoch „pauzy“.

Elitný politik (OĽANO) nemá problém s príspevkami na Facebooku, v ktorých často poukazuje na rôzne prešľapy iných ľudí, či si „vylieva“ srdce pri vážnych témach. Lenže, šéf rezortu financií má aj zmysel pre humor. Pred malou chvíľou pridal status a ukázal, že si vie urobiť „srandu“ aj sám zo seba.

Deň v koži kocúra

Takto nazval Matovič svoj najnovší príspevok, ktorý za pár minút získal viac ako tisíc lajkov. „Ráno so zohnutou mokrou hlavou nad vaňou som si povedal, že ma už vlastný šampón nebaví. Tak som hodil ľavým očkom na ten nový červený. Potajomky som si z neho dal. Penil ako divý a fajnovo voňal,“ opisoval bývalý premiér Slovenska svoje chvíle v kúpeľni. V tom to však prišlo. „Keď som si penu zmýval prúdom vody, zrazu sa na mňa z obalu šampónu usmievala krásna mačička,“ prekvapil líder OĽANO, ktorý si tak namiesto šampónom pre mužov dal na hlavu mačací prípravok. Vraj je lepší na rozčesávanie srsti!

Keďže si umyl vlasy šampiónom, ktorý v rodine matovičovcov používa ich nový člen, kocúr Mačiak, okamžite sa hlava rodiny stala terčom posmeškov. „Svojou príhodou som svojim trom kočkám domácim hneď zrána urobil trochu radosť,“ zakončil Matovič.

V komentároch si môžete prečítať rôzne reakcie na adresu „pomýleného“ ministra.

FOTO: ilustračné

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Niečo viac z tém, ktoré hýbu Slovenskom

Začať deň v koži kocúra Ráno so zohnutou mokrou hlavou nad vaňou som si povedal, že ma už vlastný šampón nebaví ... a...

Posted by Igor Matovic on Tuesday, May 18, 2021
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM