Marek Kravjar Správy Zo Slovenska

Matovič šokuje: Nie som vhodný na premiéra. Ježia sa mi chlpy na stehnách

Komunikácia predsedu vlády s verejnosťou, ale aj svojimi kolegami z vlády vzbudzuje, slušne povedané, počudovanie.

Ilustračný obrázok k článku Matovič šokuje: Nie som vhodný na premiéra. Ježia sa mi chlpy na stehnách
Zdroj: TASR

„Asi naozaj nie som vhodný typ na post premiéra," takýmto statusom začal dnešný deň (9. apríla) na sociálnych sieťach premiér Igor Matovič.

Chlpy na stehnách

Reagoval tak na to, že sedí na rokovaní vlády a minister vnútra Roman Mikulec mu oznámil, že sa nakazil policajt, ktorý eskortoval prišelcov z Tirolska „z ktorých bolo 70 pozitívnych … a teraz máme 23 jeho kolegov v karanténe … prebehne mi mráz po chrbte, zježia sa mi chlpy na stehnách a akosi sa mi mimovoľne zahmlí optika," dodal v statuse, ktorý zdieľal aj na Instagrame.

Nezabudol ani na uštipačnú poznámku na margo kritiky jeho komunikácie, ktorú mnohí považujú za nedôstojnú a nehodnú tretieho najvyššieho ústavného činiteľa.

Plačko

„Fajn, hejteri, užite si ma … a vlastne, úprimne, mám vás na háku," nefiltruje svoje emócie premiér Matovič.

„Nie som chladnokrvný stroj a nikdy som nebol,„ tvrdí premiér, ktorého opozícia nazýva „plačko“ a expremiér Pellegini (Smer) ho prosí, aby sa „psychicky vzchopil“.

„Ak ho (Petra Pellegriniho, poz.red.) chcete na poste premiéra mať, musíte sa vo voľbách trošku viacej snažiť,„ dodal v štýle bývalého predsedu parlamentu za Smer-SD Pavla Pašku, ktorý svojho času vyhlásil: „Vyhraj voľby, môžeš všetko!“

Je Igor Matovič dobrý premiér?

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM