han Futbal

Milé DÁMY, kochajte sa! A PÁNI? Prijmete Ronaldovu výzvu alebo záviďte, FOTO

Zase raz ukázal tehličky! Ide o portugalského futbalistu Cristiana Ronalda, ktorý počas domácej karantény cvičí a potom sa vystatuje takýmto bruchom.

Ilustračný obrázok k článku Milé DÁMY, kochajte sa! A PÁNI? Prijmete Ronaldovu výzvu alebo záviďte, FOTO
Zdroj: instagram

Portugalský futbalista talianskeho klubu Juventus Turín „uviazol“ počas pandémie koronavírusu vo svojom luxusnom dome na ostrove Madeira spoločne s rodinou.

Udržuje sa vo forme

Hviezdny hráč je vo svojom príbytku obklopení štyrmi deťmi a krásnou partnerkou Georginou. Aj napriek tomu, že má „plný dom“, nájde si kopec času na trénovanie. Jeho hlavnou ozdobou je vypracované brucho, ktorým sa už mnohokrát pochválil. Raz darmo, keď jeho bankový účet prekročil miliardu eur a ponuky z reklám sa mu množia, drinu v posilňovni je potrebné aj ukazovať.

Tehličková výzva

Keďže Cristiano ukázal takzvaný brušný „sixpack“, predviedol aj jedno cvičenie, vďaka ktorému má také tehličky. A nielen to. Každý, kto má záujem, si jeden takýto cvik môže vyskúšať. Dokonca sa môže porovnať s Ronaldom, kto je lepší. Takže, koľko brušákov urobíte za 45 sekúnd. Portugalčan ich mal 142!

Spoluhráč mal menej

Jeho krajan Bruno Fernandes výzvu prijal, ale dosiahol len číslo 117. Povráva sa, že Cristiano robí denne 3-tisíc brušákov, čo však vyvrátil. „Trénujem ich asi tak trikrát, či štyrikrát týždenne. Neurobím ich za tu dobu asi ani tisíc,“ nechal sa počuť Ronaldo.

Takže, najnovšiu fotku Cristiana Ronalda nájdete v GALÉRII

Ronaldove "tehličky"
9
Galéria
Zdroj: instagram
Zdroj: TASR/Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM