han Šport Hokej

Miro Šatan sa stal kovbojom a vyzýva: SPRAVTE aj vy podobné VIDEO!

Hor sa na výzvu! S takým nápadom prišiel šéf Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH) Miroslav Šatan, ktorý sa obliekol za kovboja a nahral video.

Ilustračný obrázok k článku Miro Šatan sa stal kovbojom a vyzýva: SPRAVTE aj vy podobné VIDEO!
Zdroj: www.hockeyslovakia.sk

Široké nohavice s prackou na opasku, špicaté topánky, klobúk, pomalá chôdza a drsný pohľad. Tak nejako má pôsobiť naozajstný kovboj. No, a Miro Šatan tak vo videu, ktoré natočil k zaujímavej výzve, aj pôsobil. Tá je podporená SZĽH na jej oficiálnej stránke www.hockeyslovakia.sk.

Zapojiť sa môže každý

Hlavnou tvárou je práve Šarky, bývalý fantastický útočník a najlepší strelec v histórii slovenskej reprezentácie. Ten sa k výzve #mameztohohokej, postavil ako správny hokejista a herec. „Pozdravujem všetkých našich malých hokejistov, ktorý teraz sedia doma a chcel by som ich vyzvať. Samozrejme, nielen ich, ale aj mojich bývalých spoluhráčov a hokejových fanúšikov, aby sa pridali k našej výzve, ktorú sme zo SZĽH zorganizovali,“ hovorí Šatan vo videu.

Označte to a pošlite

Keď sa na to podujmete, nemusíte vyjsť naprázdno. Okrem toho, že sa napríklad môžete stať známym po sociálnych sieťach, keď video označíte heštegom #mameztohohokej, môžete vyhrať aj zaujímavé ceny od Hockey Slovakia.

Návod, ako postupovať, sa dozviete „TU“.

Zdroj: YouTube.com
Šatan ako kovboj
7
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM