Kultúra

Mladá herečka a speváčka si vypočula ZDRVUJÚCU správu: Návrat RAKOVINY!

Talentovanú herečku a speváčku Annu Slováčkovú osud nešetrí. V minulosti prekonala rakovinu. Zákerné ochorenie sa teraz vrátilo.

Ilustračný obrázok k článku Mladá herečka a speváčka si vypočula ZDRVUJÚCU správu: Návrat RAKOVINY!
10
Galéria

28-ročná speváčka a herečka Anna Slováčková mala pred necelými tromi rokmi dôvod na radosť. Oznámila vtedy, že porazila zákernú rakovinu. Aktuálne jej však osud pripravil poriadnu ranu.

Rakovina sa vrátila. Talentovanej žene napadla pľúca.

„Dúfala som, že sa to dozviete až za pár dní. Ale je to presne tak, že mi na začiatku septembra bolo povedané, že mám späť ochorenie, ktoré sa volá rakovina,“ povedala ťažko skúšaná Slováčková pre televíziu Nova.

Nechcela si to pripustiť

Keď si zdrvujúcu správu vypočula, podľa vlastných slov mala v hlave iba tmu: „Bola som v šoku. Nechcela som si pripustiť, že by to aj druhýkrát mohol byť rovnaký verdikt.“

Oporou je rodina

V roku 2019 mladej žene objavili zhubný nádor v prsníku. „Prišiel strašný hnev na celú situáciu a na to, že sa to má celé zopakovať,“ prezradila Anna.

Aktuálne našla veľkú oporu v podobe rodiny a priateľov. Čo bude ďalej ešte nevie. Pred chemoterapiami si chce sama ostrihať vlasy. „Nechcem zažiť to, čo prvý raz. Vyberať si vlasy z hlavy bolo naozaj traumatizujúce,“ priznala.

Cítila strašný hnev

Aničkin otec Felix pre Život v Česku prezradil, že mladá herečka už informácie o svojom zdravotnom stave nechcela viac skrývať.

Sama Slováčková na Instagrame priznala, že 8. septembra mala oslavovať vydanie nového albumu a videoklipu. Potvrdili jej však zákernú diagnózu a na oslavy už nebola chuť. „Čo cítim? Strašný hnev. A pochopiteľne strach. A tiež mám pocit, že som všetkých sklamala. Nechcem v nikom vzbudzovať strach a nechcem, aby to vyzeralo ako pravidlo, že sa rakovina môže vrátiť. Pravidlo to totiž nie je,“ napísala na sociálnej sieti.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Prečítajte si tiež

Zdroj: Instagram.com/anna_julie_slovackova
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM