Magazín

Mladík tvrdí, že žije v roku 2027: Jeho VIDEÁ nedajú mnohým spávať!

Ako to robí? To si hovoria mnohí, keď si pozerajú jeho videá. Javier zo Španielska sa prechádza bez spoločnosti po najznámejších pamiatkach, uličkách a obchodoch.

Ilustračný obrázok k článku Mladík tvrdí, že žije v roku 2027: Jeho VIDEÁ nedajú mnohým spávať!
Zdroj: instagram.com/unicosobreviviente

Necháva sa prezývať ako Jediný preživší. Mladík, ktorého identitu nikto nepozná, tvrdí, že dokáže cestovať v čase. Javier zo Španielska sa snaží svoju teóriu dokázať prostredníctvom videí na Instagrame či Tiktoku.

Vyhynie ľudstvo?

Neznámy muž sa mal dostať až do roku 2027. To však nie je všetko. Cudzinec tvrdí, že ľudstvo vyhynulo. Samozvaný cestovateľ v čase ukazuje vyľudnené ulice, prázdne nákupné centrá, reštaurácie či okolie najznámejších pamiatok, pri ktorých je vždy kopec turistov.

Prijíma výzvy

Javiier nielen natáča videá, ale prijíma výzvy od svojich fanúšikov. Vzniklo tak napríklad video, ako sám postáva na futbalovom štadióne v Madride, jazdí na bicykli v istom obchodnom reťazci, alebo kráča po letiskovej hale.

Javier má však viacero nedomyslených tajomstiev. Zdá sa však, že elektrina a internet budú dostupné aj v roku 2027, keďže bez problémov uverejňuje svoje videá.

Tak či onak, nie je jasné, ako veľmi sú jeho sledovatelia presvedčení o jeho pobyte v budúcnosti, ale pravdou je, že jeho videá bez ľudí fascinujú mnohých na celom svete.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM