TOS Ona

Mórová zostáva štíhla aj bez DIÉT: Ako to robí? Odhalené tajomstvo jej perfektnej postavy!

Niektorí hľadajú za jej štíhlou postavou zdravotné problémy. Ako to teda je?

Ilustračný obrázok k článku Mórová zostáva štíhla aj bez DIÉT: Ako to robí? Odhalené tajomstvo jej perfektnej postavy!
Zdroj: Instagram.com/dianamorova_official , TASR/Dano Veselský

Slovenská herečka Diana Mórová zdravotné problémy jednoznačne odmieta. Jej štíhla postava aj pod päťdesiatke je podľa nej výsledkom genetiky a tým, že sa jednoducho neprejedá.

Menšie porcie a častejšie

"Jem všetko, ale s mierou! Dávam si menšie porcie, ale častejšie, aby ma neprepadol vlčí hlad. Pijem veľa vody a sladkosti mi nechutia. Okrem iného mám veľa pohybu v divadle, takže sa na mňa tukové vankúšiky jednoducho nelepia,“ cituje portál Casprezeny.plus­ka.sk obľúbenú herečku.

Na druhej strane, až tak všetko úplne nejedáva, sladké totiž ako uviedla neobľubuje a na jej tanieri nenájdete ani taký hamburger či hranolky. "Nechutí mi to,“ ozrejmila.

Na jeden prehrešok si však predsa len spomenula. „V lete jedávam vyprážaný karfiol s tatárskou omáčkou. To milujem,“ priznala Diana Mórová.

Bez servítky

Keď sme už pri jedle, herečka je okrem svojej postavy známa aj tým, že si servítku pred ústa rozhodne nedáva. Potvrdila to aj v nedávno odvysielanej relácii Záhady tela na RTVS.

Na otázku, či má prerušovaný pôst vplyv na hladinu testosterónu u mužov zareagovala jednoznačne: „Ten výkon je omnoho lepší, keď sa neje… Všimli sme si to pri chlapoch, ktorí nejedia. Sú vtedy výkonnejší,“ prekvapila svojou priamou odpoveďou Mórová.

V poslednej dobe sa v očiach verejnosti zapísala najmä ako porotkyňa zo šou Česko Slovensko má Talent a hviezdi tiež v obľúbenom seriáli Tomáš a Diana, z ktorého skeče dobývajú sociálne siete.

V súvislosti s vekom a všeobecne je o herečke známe, že neuznáva žiadne plastické vylepšenia a uprednostňuje prirodzený výzor.

Foto: archívne, vpravo z tanečnej súťaže Let´s Dance

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM