Rastislav Búgel Zo Slovenska

Zdá sa, že Boris Kollár je NEPOUČITEĽNÝ: O dva mesiace sa mu má narodiť ĎALŠIE dieťa!

Koľko to má vlastne Boris Kollár detí? Je to neuveriteľné, no narodiť sa mu má ďalšie!

Ilustračný obrázok k článku Zdá sa, že Boris Kollár je NEPOUČITEĽNÝ: O dva mesiace sa mu má narodiť ĎALŠIE dieťa!
5
Galéria

Bývalý predseda parlamentu Boris Kollár je známy ako multiotecko. Kollár, ktorý nedávno podstúpil transplantáciu vlasov v Istanbule, plodí deti rýchlosťou blesku a svojej povesti neostal nič dlžný.

Podľa najnovších informácií sa má stať otcom ďalšieho dieťaťa!

V minulosti jej to už vyšlo

Všetko mala zverejniť bývalá Kollárova partnerka Barbora Richterová v statuse na sociálnej sieti. Ako dodáva Čas.sk, už v minulosti sa ukázalo, že v súvislosti s novými prírastkami Kollára sa Richterová nezvykne mýliť.

Portál upriamuje pozornosť na to, že vlani informovala o dieťati, ktoré mu mala porodiť 25-ročná fitnesska Vanessa. Dohady neskôr potvrdila samotná mladá mamička.

Neuveriteľné odhalenie

V najnovšom statuse sa Richterová poriadne pustila do aktuálnej Kollárovej partnerky Laury Vizváryovej. Tá Borisovi porodila dieťa už vlani. V závere statusu plného drsných slov pridala šokujúce slová.

„Takže, odporúčam ti. Venuj sa svojim deťom, mamke, tatkovi, bratrancovi a tak… A pomaly sa baľte do pôrodnice. Dúfam, že budeš pri narodení ďalšieho bábätka, ktoré sa Borisovi narodí o dva mesiace so Žofiou a budeš mu oporou,“ napísala Richterová. O akú Žofiu ide, neuviedla, no status neskôr odstránila.

Nečakaný krok

Neskôr verejnosti a Kollárovi adresovala ďalší status, v ktorom sľúbila, že s útokmi na bývalého politika a jeho milenky končí.

„Neviem zmeniť s kým mám deti a ani nechcem. Lebo už by to neboli oni. Chceli sme ich obaja. Sú tu. Verím, že už to nebude dlho trvať a prídu pokojné dni, že všetko zlé pominie. Táto moja malá dudulka nič netuší, to je dobre, Artur je toho žiaľ súčasťou. Vidí a číta, ako na seba jeho rodičia, ktorých obidvoch ľúbi, kydajú, osočujú sa. Ľúbi svoju mamu a ľúbi aj svojho otca. Stojí v strede medzi nami dvoma. Aj keď sa nenávidíme, navždy sú to naše deti a na tom sa nič nezmení, lebo sa to nedá. Budem radšej ja tá, ktorá s tým skončí a Boris Kollár nech si kváka s milenkami koľko chce, nech si natáča videá v záhrade a rozpráva si, čo chce,“ napísala Richterová.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Prečítajte si tiež

Boris Kollár na dovolenke
5
Galéria
Zdroj: Queensland Police Service
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM