ELA Magazín

Muž si POMÝLIL vlhčené obrúsky s tými na záchodovú misu: Čo požaduje od známeho reťazca?

29-ročný vodič nákladného auta si spôsobil poriadne bolesti, ktoré ho na čas vyradili z práce. Pomýlil si hygienické obrúsky.

Ilustračný obrázok k článku Muž si POMÝLIL vlhčené obrúsky s tými na záchodovú misu: Čo požaduje od známeho reťazca?
Zdroj: Dnes24.sk

Omylu s vlhčenými obrúskami sa dopustil 29-ročný Brit Leon Gleed, keď jeho priateľka kúpila tie, ktoré sú na utieranie záchodovej dosky. Keďže ich umiestnila vedľa misy, Leon si myslel, že ide o alternatívu toaletného papiera.

Zmiatlo ho zrejme podobné balenie a obrúsky teda používal na intímnych miestach. Jeho príbeh zverejnil denník Mirror.

Pomýlil si toaleťák

Lenže po pár dňoch sa objavila vyrážka a začal cítiť niečo, čo opisuje ako „pálčivú bolesť“. Keď balíček skontroloval a všimol si informácie „Ničí až 99,9% baktérií“ došlo mu, že obrúsky nie sú toaletný papier.

Muž si popálil zadnú časť tela, keď použil Tesco toaletné čistiace obrúsky namiesto klasického toaletného papiera.

Priznal sa so všetkým priateľke, ktorá vybuchla smiechom. „Sadie mi povedala, ako môžem byť taký hlúpy, ale myslím si, že čistiace prostriedky by mali mať na sebe varovné štítky, aby boli lepšie identifikovateľné…To najhoršie som teraz prežil – musel som tam dole týždeň používať hojivý krém!," posťažoval sa Leon, ktorý pracuje ako vodič a mal problémy nastupovať a vystupovať zo svojho kamióna, keďže sa mu bolestivé miesto neustále trelo.

Slabé označenie?

Po obchodnom reťazci, ktorý spomínané obrúsky vyrába, žiada, aby výrobky označoval zreteľnejšie.„Vi­em, že to bola hlúpa chyba, ale som presvedčený, že sú tu aj iní ľudia, ktorí urobili to isté!,“ povedal Leon, ktorý bolesť opísal ako „noc po horúcom kari, ale desaťkrát horšiu“.

Ako píše portál Metro, k záležitosti sa vyjadril aj obchodný reťazec Tesco: „Je nám to ľúto. Značenie na našich obaloch robíme pre zákazníkov čo najprehľadnejšie. Náš toaletný papier a súvisiace produkty sú tiež v oddelenej uličke ako tieto čistiace obrúsky,“ uviedol hovorca obchodného reťazca Tesco.

Ilustračné foto

Posted by Matt Hamilton on Tuesday, July 12, 2022
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM