han Krimi

Muž z filmu V Sieti skončil v rukách polície: Obťažoval neplnoleté dievča!

Zavaril si. Kvôli podozreniu z pokusu o sexuálny kontakt cez internet s neplnoletým dievčaťom obvinila česká polícia 38-ročného muža z Jesenicka.

Ilustračný obrázok k článku Muž z filmu V Sieti skončil v rukách polície: Obťažoval neplnoleté dievča!
Zdroj: YouTube/Cinema City Slovensko

Kriminalisti pritom už proti dotyčnému vedú trestné stíhanie, dokonca jeho praktiky boli zachytené v dokumentárnom filme V sieti. Ako informuje portál novinky.cz, súd rozhodol o jeho umiestnení do väzby.

K prípadu sa vyjadrila jesenická policajná hovorkyňa Tereza Neubauerová. Muž mal neplnoletú dievčinu z Jesenicka cez sociálnu sieť Facebook. A to pod falošným profilom.

„Chcel naviazať sexuálny kontakt, a keď mu prezradila svoj vek a o komunikáciu s ním nemala záujem. Na to však nebral ohľad a dokonca ju presviedčal k osobnej schôdzke. Našťastie si to dievča nenechalo pre seba, a tak sa do prípadu pustili kriminalisti,“ povedala hovorkyňa.

Zadržali ho v Prahe

Kriminalistom sa podarilo odhaliť jeho totožnosť a zistili, že ide o 38-ročného muža, ktorý je trestne stíhaný pre ďalšie mravnostné trestné činy. „Dokonca jeho praktiky boli zachytené počas nakrúcania filmu V sieti,“ doplnila hovorkyňa, o čom informuje aj portál omediach.sk. Muža policajti zadržali v Prahe a potom previezli do Jeseníkov, kde ho obvinili z ohrozovania výchovy dieťaťa a nadväzovania nedovolených kontaktov s dieťaťom.

Súd potom akceptoval návrh prokurátora na jeho vzatie do väzby kvôli obave z pokračovania v trestnej činnosti, dodala policajná hovorkyňa.

O filme sme vás informovali TU.

FOTO: ilustračné

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Čo sa deje na Slovensku?

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM