Magazín

Na ktoré CHOROBY ste najviac náchylní? Prezradí to veľký HOROSKOP zdravia

Astrológovia veria, že niektoré znamenia zverokruhu majú viac predispozícií na určité ochorenia ako iné. Pozrite si radšej vopred, ktoré orgány máte najzraniteľnejšie.

Ilustračný obrázok k článku Na ktoré CHOROBY ste najviac náchylní? Prezradí to veľký HOROSKOP zdravia
Zdroj: www.pexels.com / CC0 1.0

Bojíte sa chorôb? Skúste si pozrieť horoskop zdravia podľa jednotlivých znamení horoskopu. „Zrejme ste netušili, že každej časti tela vládne znamenie zverokruhu, ktoré odhaľuje ešte hlbšie spojenie medzi ľudským telom a vzdialeným vesmírom,“ píše Style caster.

BARAN

Patrí medzi tvrdohlavé a svojrázne znamenie a preto asi mnohých neprekvapí, že ho najviac dokážu potrápiť oči či hlava. „Baran veľakrát najprv koná a potom premýšľa a preto mu mnohé veci prerastajú cez hlavu,“ opisuje tamojší portál. Majitelia tohto znamenia by mali krotiť svoje nahromadené emócie prostredníctvom fyzického cvičenia. Ak nemáte čas si ponaťahovať telo alebo si niekde dobre vyvetrať hlavu, skúste to s krikom, jednoducho si pokričte. Neduste v sebe hnev a negatívne zážitky: „Dokonca aj krikom sa môžete zbaviť stresu. Bolesť hlavy býva niekedy znakom toho, že niekto zažíva stres,“ pripomína portál.

BÝK

Ak sa Býk cíti v strese, elegantné držanie tela je naraz fuč. Ramená poklesnú a ohlási sa bolesť ramien či krku: „To preto, lebo tieto časti ovláda Býk. Ak je Býk v najlepšej forme, jeho ramená sú silné a krk je zdvihnutý poriadne vysoko. No ak je v strese, jeho odhodlanie začína ochabovať, čo ovplyvňuje jeho postavu,“ pripomína Style caster.

Toto zemské znamenie zverokruhu by si malo dopriať masáže, relax a dobré jedlo. Prečo? Je totiž známe, že Býk patrí medzi najväčších pôžitkárov. Tak prečo mu nedopriať to najlepšie?

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM