Ľubomír Hudačko Politika

Na opravu semaforu i na logopéda: Slováci posielajú Dankovi na účet 1 cent a vtipné odkazy

Andrej Danko je opäť hitom internetových memečiek a terčom vtipov. Tentoraz sa Slováci predbiehajú v posielaní jednocentoviek na jeho transparentný účet.

Ilustračný obrázok k článku Na opravu semaforu i na logopéda: Slováci posielajú Dankovi na účet 1 cent a vtipné odkazy
3
Galéria

Také množstvo jednocentoviek, aké dostáva na transparentný účet Andrej Danko sa len tak nevidí. Od momentu, kedy ho zriadil vzhľadom k svojej prezidentskej kandidatúre, mu Slováci posielajú okrem najnižšej možnej platby aj množstvo vtipných odkazov.

Rezonuje najmä nedávna nehoda a stret so semaforom, preto mu mnohí poslali jeden cent na jeho opravu. Ďalšie centy sú na opravu zubu či na logopéda, ale našli sa aj odvážlivci a poslali 2 či dokonca 3 centy.

„Na údržbu Husákovho hrobu“, „Na podrobný návod, ako obsluhovať pero. Želám pästný večer“, „Ľudia prispevjevavajú“, znejú ďalšie bonmoty prispievajúcich.

Vyše 135 eur

Najvyššia čiastka prevedená na účet bola vo výške 31-tisíc eur od jeho domovskej Slovenskej národnej strany (SNS). Medzitým na účet pribudlo v čase vydania článku 136,06 eur, čo je už pomerne slušná čiastka.

Pozrite si vo fotogalérii výber ďalších zaujímavých hlášok, ktoré Slováci so zmyslom pre humor Andrejovi Dankovi adresujú.

Objektívom: Centovky od Slovákov pre Andreja Danka bavia internet
3
Galéria
Zdroj: Slovenská sporiteľňa - transparentný účet A. Danka
Zdroj: Facebook.com/Noocharin Ostiwech
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM