Ľubomír Hudačko Rôzne

Na túto skúsenosť mestský policajt len tak nezabudne: Suseda na susedu rozpovedala príbeh, ktorý musíte počuť

Mestskí policajti vo svojej praxi zažívajú naozaj kadečo. Výnimkou nie sú ani netradičné oznámenia, ktoré im prídu podať ľudia. O jednom takom nám rozpovedal šéf strážcov zákona.

Ilustračný obrázok k článku Na túto skúsenosť mestský policajt len tak nezabudne: Suseda na susedu rozpovedala príbeh, ktorý musíte počuť
Zdroj: TASR

V rámci mediálnej siete Dnes 24 vám prinášame aj skutočne kuriózne prípady, ktoré sa odohrali v našich regiónoch. Tie sa nevyhýbajú ani mestským policajtom. No story, akú nám rozpovedal Ján Andrejko, náčelník prešovských strážcov poriadku, treba počuť. Prerozprával nám, čo zažil jeho kolega, ktorému prišla jedna pani podať naozaj zvláštne a netypické oznámenie.

„Oznámila mu, že jej suseda je bosorka. Keď sa jej spýtal, ako sa to prejavuje, tak povedala, že každý večer sa jej suseda premení na mačku, ju premení na myš, celú noc ju naháňa a ráno to vráti naspäť. A potom má problém ísť do práce, pretože je nevyspatá. Keďže celú noc behá pred susedou, ktorá je mačkou,“ uviedol naozaj zvláštnu príhodu šéf strážcov poriadku.

Ako pokračoval, týmto celá story ale ešte neskončila. Jeho kolega si totiž dotyčnú susedu zavolal a onedlho mu doslova vyrazila dych. „Zavolal si ju nie preto, aby preveril, či sa naozaj premieňa na mačku. Ale preto, aby ju upozornil, že má susedu, ktorá môže mať nejaký zdravotný problém. Chcel jej vysvetliť o čo ide, lenže tá ho odpoveďou prekvapila. Ona vraj také schopnosti práveže má, ale doma ich nevyužíva. To bol pre kolegu šok,“ prezradil nám na záver náčelník.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM