ELA Správy Rôzne

NAJLACNEJŠIA elektronika, oblečenie či kozmetika? Prichádza nový HRÁČ sľubujúci NAJNIŽŠIE ceny

Aj vy radi nakupujete na jednom mieste za čo najvýhodnejšie ceny? V ére digitalizácie a neustále sa rozvíjajúceho online obchodu prichádza na slovenský trh nový hráč, ktorý má ambíciu zmeniť pravidlá hry nakupovania. Slováci budú môcť ušetriť!

Ilustračný obrázok k článku NAJLACNEJŠIA elektronika, oblečenie či kozmetika? Prichádza nový HRÁČ sľubujúci NAJNIŽŠIE ceny
Zdroj: Allegro

V ére digitalizácie a neustále sa rozvíjajúceho online obchodu prichádza na slovenský trh nový hráč, ktorý má ambíciu zmeniť pravidlá hry. Čínsky Temu a česká Alza tak majú silného konkurenta.

Poľský internetový obchod Allegro v pondelok 18. marca oficiálne oznámil vstup na slovenský trh. Poznajú ho už zákazníci v Českej republike. Allegro avizuje, že pri mnohých produktoch garantuje najnižšie ceny na trhu.

Web Allegro.sk funguje od prvých marcových dní. Väčšina predávaných produktov nepochádza z jeho skladov, ale je od partnerských predajov. Aktuálne ponúka na Slovensku produkty od 20-tisíc maloobchodných spoločností.

1,6 milióna aktívnych kupujúcich v Českej republike

Úspech Allegro v Českej republike, kde platforma získala za menej ako rok viac ako 1,6 milióna aktívnych kupujúcich, je jasným dôkazom, že ponuka tejto spoločnosti má silný potenciál prilákať zákazníkov aj na Slovensku.

Matthias Frechen, obchodný riaditeľ spoločnosti Allegro, zdôrazňuje, že cieľom je ponúknuť na Slovensku podobne lokalizovaný a zákaznícky orientovaný prístup, ktorý umožní bezproblémový a obohacujúci zážitok z nakupovania a predávania.

„Naše prieskumy ukazujú, že slovenskí zákazníci od Allegro očakávajú výhodné ceny, široký sortiment a spoľahlivé nakupovanie podporené overenými hodnoteniami od iných používateľov. Sme odhodlaní nielen tieto požiadavky splniť, ale aj prekročiť,“ dodal Frechen.

„Vnímame aj konkurenciu, ako je Alza, ktorú považujeme za veľmi solídnu. Zároveň si však myslíme, že na slovenskom trhu je priestor pre viacerých hráčov,“ podotkol Frechen pre TVNOVINY.sk.

100 miliónov ponúk

Allegro, najväčšie online trhovisko európskeho pôvodu, otvára svoje brány slovenským spotrebiteľom, a ponúka im prístup k obrovskému množstvu, viac ako 100 miliónom ponúk a produktov, čo robí allegro.sk najväčšiu e-commerce platformu na Slovensku.

Sľubuje tiež najlepšie ceny za tisícky obľúbených produktov. Expandovanie Allegro na slovenský trh nasleduje po úspešnom spustení v Českej republike. Trhovisko tu rýchlo získalo popularitu a s viac ako 1,6 miliónmi aktívnych kupujúcich a stalo sa dôležitým hráčom na trhu.

Tento rozsiahly výber spolu s garanciou najnižšej ceny a zameraním na bezpečné nakupovanie umožňuje Allegro skutočne odlíšiť sa od konkurencie a maximalizovať výhody pre svojich zákazníkov.

Zákazníci môžu nájsť všetko na jednom mieste – od každodenných potrieb po špecializované produkty. Produktový katalóg allegro.sk zahŕňa všetko od elektroniky, domu, záhrady, športu a voľného času, produkty pre deti, domácich miláčikov, automobilov, až po módu a obuv, zdravie, krásu, knihy, médiá, zberateľské predmety a umenie. Zákazníci nájdu na jednej stránke 10-krát viac ponúk, než na akomkoľvek inom slovenskom e-shope.

Pohltí aj Mall

Allegro stavia na známej online platforme Mall.sk. To by malo postupne splynúť s poľským gigantom.

„Značka Mall, ako to bolo v Česku, tak zostane aj na Slovensku, ako jeden z predajcov na Allegro. Zatiaľ zostane aj osobitná webová stránka a postupne sa včlení pod Allegro,“ prezradil Frechen.

„Porovnávame ceny na Allegro s vybranými online obchodmi na Slovensku a ukazujeme najlepšie ponuky na našej platforme. Ak by sme takúto garanciu nevedeli splniť, vrátime zákazníkom 150 percent rozdielu ceny vo forme kupónu uplatniteľného na Allegro,“ vysvetlil pre TVNOVINY Wojciech Bogdan, marketingový a finančný riaditeľ spoločnosti.

Ilustračné foto

Prečítajte si aj:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM