Monika Hanigovská Magazín

Piqué bol NEVERNÝ Shakire a tá ohlásila koniec vzťahu: Čo potom robili spolu v ČESKU?

Populárna speváčka a španielsky hviezdny futbalista ohlásili koniec vzťahu po tom, čo mal Španiel podviesť spevácku divu. No potom si odskočili k našim susedom!

Ilustračný obrázok k článku Piqué bol NEVERNÝ Shakire a tá ohlásila koniec vzťahu: Čo potom robili spolu v ČESKU?
Zdroj: Instagram.com/shakira

Futbalista Gerard Piqué a latinskoamerická hviezda Shakira patrili k najstabilnejším celebritným párom. Hviezdna dvojica sa 12 rokov ukazovala bok po boku na verejnosti a popritom vychovávala synov, preto mnohých šokovala správa o tom, že sa ich cesty tak náhle rozišli.

Svetové médiá písali o tom, že športovec mal byť Shakire neverný. Tak či onak, kolumbijská speváčka oznámila koniec vzťahu prostredníctvom verejného prehlásenia: „S poľutovaním musíme potvrdiť, že sa naše cesty rozchádzajú. V záujme blaha našich detí, ktoré je našou najvyššou prioritou, žiadame o rešpektovanie nášho súkromia. Ďakujeme za pochopenie," uviedla pre efe.com.

No teraz Piqué a Shakira šokovali opäť verejnosť! Objavili sa spolu v susednom Česku, v športovo-relaxačnom areáli v Hluboké nad Vltavou.

Čo robili u našich susedov?

Shakira a Piqué prišli podporiť svojho syna Milana, ktorý sa venuje baseballu. Medzinárodný baseballový turnaj sa totiž dohrával v tamojšom areáli. Dvojica si nenechala ujsť zápas najstaršieho syna, hral za výber Katalánska.

Ostro sledovaný pár ukázal, že napriek všetkému sú deti na prvom mieste: Shakira ako o dušu fandila z hľadiska, Piqué sa s radosťou fotil s fanúšikmi.

„Obaja boli veľmi milí, skromní a my sme ako organizátor samozrejme rešpektovali ich pochopiteľné požiadavky na súkromie bez médií a publicity. Chceli, aby najväčšími hviezdami turnaja boli deti, malí baseballisti, nie ich rodičia,“ prezradil viac pre super.cz riaditeľ turnaja David Šťastný.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM