Magazín

NAJVERNEJŠIE znamenia zverokruhu: Táto štvorica vás zaručene zahrnie LÁSKOU

Podľa astrológie sú niektoré znamenia viac zaťažené na pocit dôvernosti a vzájomnej náklonnosti. Pozrite sa, kto vám dopraje najviac lásky.

Ilustračný obrázok k článku NAJVERNEJŠIE znamenia zverokruhu: Táto štvorica vás zaručene zahrnie LÁSKOU
Zdroj: pixabay.com

Túžite po polovičke, pre ktorú vernosť a láska nie sú len prázdne slová? Existujú štyri znamenia, ktoré k tomu majú najbližšie. Ich nositelia totiž patria k nevernejším znameniam zverokruhu.

Býk

Hľadáte vo vzťahu stabilitu, pochopenie a pocit bezpečia? To všetko vám poskytne zástupca tohto znamenia. Patrí k ľudom, ktorého slovo má váhu a vo vzťahu sa ukazuje ako citovo vyrovnaný partner.

„Býk sa zakorení kdekoľvek, kde je to treba a potom zosilnie ako strom,“ vysvetľuje astrológ Ryan Marquardt pre portál Bustle. Jeho predstaviteľ síce často prezentuje svoju tvrdohlavosť, ale to v partnerskom vzťahu upevňuje pocit vernosti.

Rak

Láska je pre Raka ako osobná svätyňa. Štvrté znamenie zverokruhu je odhodlané brániť svojich priateľov, rodinu a blízkych až do posledného dychu. Jeho zástupca je citlivým človekom, ktorý vkladá do vzťahov svoje srdce a všetku energiu. A ako ho vykresľuje astrológ? „Rak je verné znamenie, pretože svojou energiou chráni a živí všetko, čo miluje. Keď niekoho alebo niečo skutočne chce, sústredí sa na tento cieľ,“ píše Marquardt.

Kde ešte nájsť oporu? Pozrite si ďalšie dve znamenia, ktoré patria medzi tie najvernejšie.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM