Zo Slovenska

Násilie v električke: BITKU odštartovalo upozornenie na nenasadený RESPIRÁTOR

Agresívny muž udieral päsťami cestujúceho do tváre. Ten sa bránil a snažil sa vytlačiť muža von z električky.

Ilustračný obrázok k článku Násilie v električke: BITKU odštartovalo upozornenie na nenasadený RESPIRÁTOR
Zdroj: Facebook.com/Polícia Slovenskej republiky

Počas víkendu došlo v bratislavskej mestskej hromadnej doprave (MHD) k bitke. Prípad vyšetrujú policajti prvého bratislavského okresu. Informovala o tom Silvia Šimková z oddelenia komunikácie a prevencie Policajného zboru v Bratislave.

Bitka kvôli respirátoru

V sobotu popoludní (2. 4.) počas cesty v električke došlo k hádke medzi mužom a ženou. „Žena neznámeho muža upozornila, aby si nasadil respirátor, pretože sa nachádza v električke. Verbálny konflikt následne prerástol do fyzického konfliktu, počas ktorého muž zaútočil aj na ďalšieho cestujúceho,“ povedala polícia.

Ďalej priblížila, že agresívny muž udieral päsťami cestujúceho do tváre. Ten sa bránil a snažil sa vytlačiť muža von z električky. Utrpel pri tom ďalšie poranenia tváre.

„Celému incidentu sa prizeral jeden z cestujúcich, ktorý páchateľa po fyzickom kontakte s mužom strhol na zem a zabránil mu tým ďalšiemu útoku,“ poznamenali policajti. Na miesto bola privolaná hliadka prvého bratislavského okresu, ktorá muža obmedzila na osobnej slobode. Následne ho eskortovali na obvodné oddelenie.

„Napadnutý cestujúci, ktorý utrpel zranenia, bol prevezený rýchlou zdravotnou pomocou do nemocnice k ošetreniu,“ podotkla Šimková.

Foto je ilustračné

DRÁMA V MHD: CESTUJÚCI V ELEKTRIČKE SPACIFIKOVALI AGRESORA Policajti prvého bratislavského okresu vyšetrujú okolnosti...

Posted by Polícia Slovenskej republiky on Monday, April 4, 2022

Prečítajte si aj

Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM