Filip Chudý Krimi

Natália sa už domov nevráti, po mesiaci našli jej telo: Nevylúčili cudzie zavinenie!

Najhoršie obavy sa potvrdili. Hľadaná Prešovčanka Natália bola nájdená mŕtva na Domaši. Polícia rozbehla trestné stíhanie.

Ilustračný obrázok k článku Natália sa už domov nevráti, po mesiaci našli jej telo: Nevylúčili cudzie zavinenie!
Zdroj: Polícia SR - Prešovský kraj

Ako sme už informovali, v piatok popoludní sa vo vodách Domaše, v časti Trepec, našlo ženské telo. Vtedy prešovská krajská polícia na sociálnej sieti oznámila, že „vzhľadom na štádium rozkladu žena zatiaľ nebola identifikovaná.“ Medzitým sa však už polícii podarilo ženu identifikovať.

Mesiac nezvestná

„Žena bola stotožnená, ide o 26-ročnú Natáliu z Prešova, ktorá bola nezvestná od konca júla,“ uviedli.

Natália bola nezvestná odvtedy, čo sa nevrátila z člnkovačky na Domaši, pričom na brehu po nej zostali osobné veci. Intenzívne sa po nej pátrali, nasadili do akcie aj vrtuľník, ale našli ju až teraz návštevníci výletnej lode Bohemia počas plavby.

Viac správ zo Slovenska

(Samo)vražda?

Jej rodina približne mesiac dúfala, že milovaná dcéra sa vráti domov živá a zdravá, keďže nechápali, čo sa mohlo stať. Natália totiž milovala šport, vodu a potápanie.

Polemizovalo sa nad samovraždou, polícia však stále nevylúčila cudzie zavinenie. „Obhliadajúci lekár na mieste nezistil známky násilného charakteru, avšak cudzie zavinenie na mieste nevylúčil. Presná príčina smrti bude známa po vykonaní pitvy. Polícia vykonáva potrebné úkony k zisteniu okolností jej úmrtia. Bolo začaté trestné stíhanie pre prečin usmrtenia,“ informovali muži zákona.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Mohlo by vás zaujímať

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM