han Správy Politika

NEČAKANÁ posila u Pellegriniho: Do Hlasu má namierené obľúbený televízny moderátor!

Veľká novinka na politickej scéne! Do radov strany Hlas-SD, ktorej lídrom je Peter Pellegrini, má namierené známa tvár z televíznych obrazoviek.

Ilustračný obrázok k článku NEČAKANÁ posila u Pellegriniho: Do Hlasu má namierené obľúbený televízny moderátor!
3
Galéria

Predčasné parlamentné voľby sa blížia a mnohé strany rozširujú svoje rady o nové tváre. Jednou z nich bude bezpochyby posila v strane Hlas-SD. Podľa exkluzívnych informácií denníka Plus JEDEN DEŇ ide o Samuela Migaľa z TV JOJ. Ako prví o tom píšu v tomto ČLÁNKU.

Dlhoročná tvár TV JOJ už dala pôsobeniu v televízii sídliacej na bratislavskej Kolibe zbohom. „Po vzájomnej dohode sa rozhodol po dlhoročnej práci novinára odísť z televízie JOJ,“ prezradila portálu pluska.sk hovorkyňa JOJky Lucia Tuhelová.

Keďže ide o úplnú novinku a príchod Migaľa má byť ohlásený dnes, hovorkyňa Hlasu Patrícia Medveď Macíková. „Rokujeme s viacerými osobnosťami a postupne ich predstavíme,“ uviedla pre plusku.sk.

V Hlase-SD tak nelenia, veď pred pár dňami ohlásili príchod kanoistu a olympijského medailistu Erika Vlčeka alebo spojenie s Tomášom Druckerom a jeho ľudí z Dobrej voľby.

Môže vás zaujímať:

Nová tvár v strane Hlas
3
Galéria
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM