Jakub Forgács Politika

Nečakaný KANDIDÁT v boji o prezidentské kreslo: Kotleba sa ľuďom prihovoril vo VIDEU

K už známym kandidátom o post hlavy štátu sa chce pridať aj Marian Kotleba, predseda ĽS Naše Slovensko.

Ilustračný obrázok k článku Nečakaný KANDIDÁT v boji o prezidentské kreslo: Kotleba sa ľuďom prihovoril vo VIDEU
Zdroj: FB Marian Kotleba - kandidát na prezidenta Slovenskej republiky

Zoznam kandidátov na prezidenta Slovenskej republiky sa rozrastá. Svoj záujem o vyzbieranie 15-tisíc podpisov potrebných na kandidatúru prejavil aj Marian Kotleba.

„Doteraz sa nenašiel ani jeden národovec a vlastenec, ktorý by oficiálne ohlásil kandidatúru na prezidenta SR. V záujme Slovenska a najmä toho, aby nepadlo do pazúrov liberálov, už nemožno dlhšie čakať,“ uviedol Kotleba pri videu, ktoré zverejnil na sociálnej sieti.

„Snem ĽS Naše Slovensko preto rozhodol, že postaví vlastného kandidáta – predsedu ĽS Naše Slovensko Ing. Mgr. Mariana Kotlebu, ktorý je dlhodobo známy ako bojovník za Slovensko a Slovákov, čo je aj dôvodom, prečo ho tento skorumpovaný a prehnitý systém tak veľmi nenávidí a prenasleduje,“ uvádza sa na stránke s tým, že už len samotnou kandidatúrou na prezidenta SR chce Kotleba získať možnosť informovať širokú verejnosť nielen „o nebezpečenstve liberalizmu, ale aj o zhubných plánoch svetových globalistov, EÚ a NATO.“

O kreslo prezidenta SR chcú okrem Kolebu zabojovať napríklad aj Ivan Korčok (nezávislý), Štefan Harabin (nezávislý), Krisztián Forró (MAĎARSKÁ ALIANCIA), Beáta Janočková (nezávislá), Ján Kubiš (nezávislý), Róbert Švec (Slovenské Hnutie Obrody), svoj záujem v nedeľu potvrdil aj predseda SNS Andrej Danko a na vyjadrenie Petra Pellegriniho (Hlas-SD) sa ešte iba čaká.

Zdroj: Facebook

Ďalšie aktuálne správy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM