Aktualizované han Krimi

BOLI sme pri TOM: Smrť v jazere! Z bratislavského Draždiaka vytiahli utopeného muža, FOTO

Smutný začiatok leta. Tragickou udalosťou sa 21. júna začalo astronomické leto a vysoké teploty lákajú k vode. V bratislavskom jazere sa utopil mladý muž.

Ilustračný obrázok k článku BOLI sme pri TOM: Smrť v jazere! Z bratislavského Draždiaka vytiahli utopeného muža, FOTO
16
Galéria

Aktualizované 16:30 Petržalské jazero Draždiak je obľúbeným miestom mnohých Bratislavčanov. Dopoludnia však zostali viacerí návštevníci zaskočení. Pri jazere sa objavili policajné autá aj potápačský tím. Podľa prvotných informácii sa mal v jazere utopiť mladý muž.

„Rybári ešte včera videli troch mužov ako sa kúpu a plávajú, lenže potom už videli na hladine len dvoch. Tak sa zalarmovala polícia,“ prezradil redakcii Bratislava24.sk prítomný rybár.

Niečo po 14.00 sa vo vode zišli všetci prítomní potápači a vytvorili „rojnicu“. „Máme ho!“ zakričala dvaja najbližšie pri brehu.

Následne k nim prišiel čln, kam utopeného muža vyložili a priviezli na breh.

Slová polície

Z jazera vytiahli osobu bez známok života. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Silvia Šimková.

Polícia od utorkového (20. 6.) večera pátrala po mužovi, ktorý si šiel zaplávať, ale k svojim veciam na brehu sa už nevrátil.

„Pátranie bolo ukončené, nakoľko sa hľadanú osobu podarilo vytiahnuť bez známok života z vodnej plochy jazera,“ priblížila hovorkyňa.

KLIKNITE aj na tieto články:

Pátracia akcia po utopenom mužovi na Draždiaku
16
Galéria
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM