TOS Zo zahraničia

Neuveriteľné ZÁBERY z policajného zásahu: Medveď si s pôžitkom užíval VÍRIVKU!

Drzosť medveďov u nás je ešte nič. V Kalifornii sa maco počas horúčav usadil ako kráľ do vírivky! Privolaní policajti neverili vlastným očiam.

Ilustračný obrázok k článku Neuveriteľné ZÁBERY z policajného zásahu: Medveď si s pôžitkom užíval VÍRIVKU!
Zdroj: Facebook.com/Burbank Police Department

Vonku bolo neznesiteľne horúco a majestátny medveď si na ochladenie vybral vírivku na jednej zo súkromných terás. Zábery z tohto incidentu zverejnila polícia, ktorá bola k prípadu privolaná. Z videa sa okamžite stal virál.

Prineste mu pivo

„Nechajte ho na pokoji, nech si odpočinie. Prineste mu pivo,“ apeluje jeden z komentujúcich. „Bol by super do partie,“ myslí si ďalší. „Aj jemu je horúco. Tá srsť… Nikto z vás v nej nie je,“ ľutuje medveďa Shirlie.

Zábery vznikli v Burbanku, čo je mesto vzdialené asi 16 kilometrov severne od Los Angeles a nachádza sa neďaleko pohoria Verdugo.

Článok pokračuje pod videom.

This #bear is beating the heat in Burbank! Officers are on-scene after the bear was spotted in a hillside neighborhood...

Posted by Burbank Police Department on Friday, July 28, 2023

Odporúčania

Tamojšia polícia vydala v súvislosti s medveďmi odporúčania pre obyvateľov. Podľa mužov zákona by ľudia nemali nevedome lákať medveďov odpadkami, ku ktorým môžu mať prístup. Taktiež radia, aby poriadne vyčistili po použití svoje grily, aby krmivo svojim domácim miláčikom podávali v rámci možností dnu alebo aby pri prechádzke mali svojho psa na vodítku.

„Ako účinný sa ukázal sprej na medvede, ktorým možno odplašiť toto zviera, keď vás ohrozuje. Ak budete nosiť so sebou takýto sprej, naučte sa ho najprv používať,“ uvádzajú okrem iného muži zákona z oddelenia Burbank.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM