Ondrej Chamraz Futbal

Neymar si môže vydýchnuť: Je zbavený obvinení zo znásilnenia pre nedostatok dôkazov

Polícia vyšetrujúca obvinenia brazílskeho futbalistu zo znásilnenia vyhlásila, že prípad je uzavretý.

Ilustračný obrázok k článku Neymar si môže vydýchnuť: Je zbavený obvinení zo znásilnenia pre nedostatok dôkazov
9
Galéria
Zdroj: TASR

Zástupca hlavného žalobcu v Sao Paule vyhlásil, že prípad bol zamietnutý z dôvodu nedostatku dôkazov, ale ešte bude poslaný na posledné preskúmanie vyšetrovateľmi. O téme informoval portál bbc.com.

Vyšetrovanie sa začalo potom čo brazílska modelka Najila Trindade obvinila futbalistu zo znásilnenia, ktoré sa údajne malo odohrať v Paríži, v máji tohto roku.

Futbalista tieto obvinenia sám poprel a vyjadril sa, že nejde o nič iné ako o vydieranie jeho osoby. Do médií sa táto správa dostala v júni, kedy futbalová hviezda a hráč parížskeho PSG vydala 7-minútové video na sociálnu sieť Instagram. V tomto videu oznámil, že bol obvinený zo znásilnenia a ďalej zverejnil súkromné konverzácie so spomenutou ženou, ku ktorým dodal, že ich musel zverejniť aby dokázal, že sa medzi nimi nestalo nič z toho, čo modelka tvrdila.

Futbal Slovensko: viac aktuálnych správ z futbalu

Modelka sa potom rozhodla nahrať interview pre televíziu a aj vydala video zachytávajúce ich dvoch v hotelovej izbe pri niečom, čo vyzeralo ako hádka.

Polícia neskôr obvinila aj modelku za ohováranie, keď sa Trindade vyjadrila, že polícia nič nevyrieši, lebo je skorumpovaná.

Vyšetrovatelia majú teraz 15 dní na to, aby situáciu naposledy zhodnotili predtým ako sudca urobí konečné rozhodnutie.

Foto: ilustračné

Neymar
9
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM